UŽAS: Ubijen fudbaler (32), sumnja se da ga je OTROVAO rođak?!
Usu Konan Aniset (desno), Foto: Profimedia

strašna tragedija

UŽAS: Ubijen fudbaler (32), sumnja se da ga je OTROVAO rođak?!

Nesrećni Konan se preselio da igra u Saudijskoj Arabiji i upravo se vratio u svoj rodni grad da proslavi Novu godinu sa svojom porodicom

Objavljeno:

Vijetnamski fudbal je juče dobio šokantnu vest kada je vodeći igrač turnira V-lige 2021, Usu Konan Aniset, ubijen kod kuće.

Igrač fudbalskog tima Nam Tan poginuo je jutros u 2 sata u Obali Slonovače. Za osobu koja je ubila Konana kaže se da je njegov rođak i da je ova osoba nemilosrdno sipala otrov u Konanovu čašu za vino.

U razgovoru sa novinarima, Konanov agent Min Čau je rekao da je sinoć razgovarao sa fudbalerom kako bi se pripremio da ga odvede u V-ligu 2022.

Nakon toga, Usu je krenuo u bar sa svojom braćom i prijateljima.

Fudbaler iz Obale slonovače je dao veliki doprinos da pomogne klubu Nam Din da se od kandidata za ispadanje iznenada popne na 4. mesto posle 14 kola.

Pre nego što je V-Liga 2021. otkazana, Konan je postigao 7 golova i pridružio se Rodrigu i Van Toanu na listi najboljih strelaca.

Nažalost, pošto je V-liga prestala da igra, Konan se preselio da igra u Saudijskoj Arabiji i upravo se vratio u svoj rodni grad da proslavi Novu godinu sa svojom porodicom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.