LIK NAJBOLJEG STRELCA SVIH VREMENA NA NAJVIŠOJ ZGRADI SVETA: Ronaldu u čast hteli da zasene Mesijev mural! (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: Profimedia

brz odgovor

LIK NAJBOLJEG STRELCA SVIH VREMENA NA NAJVIŠOJ ZGRADI SVETA: Ronaldu u čast hteli da zasene Mesijev mural! (FOTO)

Kristijano Ronaldo se nedavno našao na udaru legende kluba Gerija Nevila zato što je sa zemljakom Brunom Fernandešom odmah po kraju utakmice sa Njukaslom napustio teren, bez pozdravljanja sa rivalom ili navijačima, ali ovo mu je poprarvilo raspoloženje

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo je odmah po povratku u Mančester junajted počeo da pruža odlične partije i daje važne golove, ali umesto da se ostatak ekipe trgne, sada se čini da se i on uklopio u sivilo.

Posle mršavog remija na gostovanju Njukaslu, više se istakao grubim startovima nego dobrim potezima, što mu postaje redovna stvar kada njegov tim gubi.

Takođe se našao na udaru legende kluba Gerija Nevila zato što je sa zemljakom Brunom Fernandešom odmah po sudijskom zvižduku napustio teren, bez pozdravljanja sa rivalom ili navijačima.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ipak, raspoloženje mu je malo popravila slika iz Dubaija, koju je i sam podelio na svojoj Instagram stranici.

Naime, Ronaldov lik našao se na najvišoj zgradi sveta - Burdž Kalifi (828 metara). Povod za tako nešto bio je to što je CR7 dobio priznanje na ovogodišnjem "Globe Soccer Awards".

Ceremonija se tradicionalno održava krajem godine u Dubaiju, a nagrade dodeljuje udruženje fudbalskih klubova ECA i agenata, među kojima je nezvanično jedan od glavnih organizatora Žorž Mendeš, agent Kristijana Ronalda.

Portugalac je čak šest puta dobio priznanje za najboljeg igrača, a ove godine je ono pripalo Kilijanu Mbapeu, dok je za Ronaldu pripala nova nagrada - za najboljeg strelca svih vremena.

Kao najbolji napadač izabran je Robert Levandovski, najbolji defanzivac je Leonardo Bonući, a najbolji trener Roberto Manćini.

- Uvek lep i divan Dubai, sa svojom neverovatnom arhitekturom i ljubaznim ljudima. Ponosan sam što sam prepoznat, iz godine u godinu, na tako elegantnom i prestižnom događaju koji ima takav uticaj širom sveta. Dubai "Globe Soccer Gala" je već jedan od najvažnijih sportskih događaja na svetu, a dobiti ovako značajnu nagradu, za najboljeg strelca u istoriji fudbala, zaista je još jedno ostvarenje sna. Hvala Dubai! Nadam se da se vidimo uskoro - poručio je Kristijano uz sliku na kojoj je njegov lik projektovan na Burdž Kalifi.

Inspiraciju su možda dobili iz murala Lionela Mesija koji je nedavno osvanuo na jednoj velikoj zgradi u Buenos Ajresu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.