GVARDIOLA NIJE SASVIM ZADOVOLJAN POSLE POBEDE OD 6:3: Na 4:3 u 65. minutu svašta je moglo da se dogodi!
Foto: Profimedia

OPREZAN

GVARDIOLA NIJE SASVIM ZADOVOLJAN POSLE POBEDE OD 6:3: Na 4:3 u 65. minutu svašta je moglo da se dogodi!

Ovo je još jedna pobeda, važno je da nastavimo naš niz

Objavljeno:

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je današnji meč protiv Lestera bio izuzetno uzbudljiv i da je važno što je njegova ekipa nastavila niz pobeda.

- Devet golova na boksing dej, ova utakmica bila je kao vožnja na rolerkosteru. Svašta je moglo da se dogodi, ali na kraju smo to rešili i dobro je što smo pobedili, znajući da ima mnogo stvari koje možemo bolje da uradimo - rekao je Gvardiola za beIN Sports.

Siti je danas na svom terenu pobedio Lester sa 6:3 i stekao šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Liverpul, koji ima utakmicu manje. Siti je poveo sa 4:0, Lester je posle toga postigao tri gola, ali je aktuelni šampion Premijer lige do kraja uspeo da postigne još dva pogotka i obezbedi pobedu.

- Rezultat je bio 4:0, ali svaki put kada su imali loptu, imali su šanse. Mi smo kontrolisali igru, ali su oni istovremeno dolazili pred gol i stvarali šanse. Na 4:3 u 65. minutu svašta je moglo da se dogodi, mogli smo da pobedimo, da bude nerešeno i mogli smo da izgubimo. Fudbal u Premijer ligi, ekipe su toliko dobre - naveo je trener mančesterske ekipe.

- Ovo je još jedna pobeda, važno je da nastavimo naš niz. Sada idemo da se odmorimo tri dana i da igramo naredni meč - dodao je Gvardiola.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.