ČUDESNI IGITA IZVODI 'ŠKORPION' I NA BAZENU! A posle LIPOSUKCIJE i ugradnje SILIKONA, misli da je SAVRŠEN! (VIDEO)
Rene Igita, Foto: AP

UVEK POSEBAN

ČUDESNI IGITA IZVODI 'ŠKORPION' I NA BAZENU! A posle LIPOSUKCIJE i ugradnje SILIKONA, misli da je SAVRŠEN! (VIDEO)

Operisao se prvi put 2005. Poznat je i po kontroverznoj poseti narko-bosu Pablu Eskobaru dok je ovaj bio u "zatvoru"

Objavljeno: 11:43h

Svi jako dobro pamte kakve je vratolomije nekada davno izvodio čuveni kolumbijski golman, Rene Igita. Čovek koji je najviše ostao upamćen po „škorpionu“ iz 1995. godine sa utakmice između njegove zemlje i Engleske, potpuno je promenio izgled.

Udarac Džejmija Rednapa nije mogao da prođe pored njega, iako su ga svi videli u golu. Zbog svega toga je nekoliko godina kasnije Igita i dobio svoj prepoznatljiv nadimak – Škorpion. Izveo ga je usšeno i pre nekoliko dana - i to na bazenu!

Igita je umeo da ode u napad, da dribla svoje suparnike, a takođe je bio poznat i po izvođenju prekida, zbog čega je kroz karijeru postigao čak 44 gola. Poznat je i po kontroverznoj poseti narko-bosu Pablu Eskobaru dok je ovaj bio u "zatvoru".

Ali goman nikada nije bio zadovoljan svojim izgledom. Zbog toga je obavio brojne operacije, posle kojih tvrdi da izgleda znatno lepše, a sve je počelo 2005.

- Umoran sam od toga da budem ružni Rene. Hoću da budem zgodni Rene. Sada sam fizički savršen – istakao je nakon što je ugradio silikone u bradu, išao na liposukciju, povećao trbušne mišiće i skinuo kožu sa kapka.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.