NEŠTO JE TRULO U PARIZU! Izvukli bod protiv Lorijena! RAMOS DOBIO CRVENI!
Foto: Profimedia

liga 1

NEŠTO JE TRULO U PARIZU! Izvukli bod protiv Lorijena! RAMOS DOBIO CRVENI!

Očekivao se lak trijumf PSŽ-a, a umalo je pukla nova bruka od ekipe koja nije osetila slast pobede od 25. septembra ove godine. Lorijan je odigrao sa mnogo srca, hrabro i požrtvovano i uspeo je da na pleća baci moćni tim iz srca Francuske kojem je ovo drugi poraz u sezoni. Na kraju je uzeo samo bod, iako je mogao i sva tri – 1:1 (1:0).

Objavljeno:

Ne može se čak ni reći da je PSŽ zaslužio bolji rezultat od ovog koji je na kraju viđen na stadionu Mustoar. Lorijan je bio u potpunosti poravnat sa Svecima i po broju prilika i po šansama sa znatno jačom ekipom.

Vodeći gol na meču viđen je u 40. minutu utakmice kada je Monkodui odlučio da uputi direktan udarac ka golu sa oko 18 metara. Lopta je okrznula prečku, a potom se odbila u mrežu za eksploziju oduševljenja domaćih navijača.

Iako je početak drugog dela obećavao za navijače Parižana, posle dobrih šansi Vajnalduma i Di Marije, ostatak poluvremena protekao je u potpuno umrtvljenoj igri. Ali smo na kraju ipak videli čarke.

Maurisio Poketino
foto: Profimedia

Zbog starta nad protivničkim fudbalerom, Serhio Ramos je zaradio svoj drugi žuti karton, što je u 85. minut označilo prerani put u svlačionicu. Međutim, i u takvom rasporedu snaga je PSŽ uspeo da dođe do jednog boda.

Igrao se drugi minut nadoknade kada je Mauro Ikardi nakon jednog centaršuta ostao sam na petercu i glavom je skrenuo loptu u mrežu za šok i nevericu, pa i tugu navijača Lorijana. Iako su postigli sjajan rezultat protiv lidera na tabeli, ostaje gorak ukus. Zaslužili su više večeras.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.