ENGLEZI SE SPRDAJU SA KEŽMANOVIM IZGLEDOM! I navijači se uključili!
Foto: Printscreen/Instagram/senadokk

Miror pominje i murinja

ENGLEZI SE SPRDAJU SA KEŽMANOVIM IZGLEDOM! I navijači se uključili!

Ovdašnja javnost je poodavno upoznata sa zanimljivim promenama imidža našeg nekadašnjeg reprezentativca Mateje Kežmena, koji je svojevremeno imao dugu sedu bradu i izazivao veliku pažnju, a onda se nedavno pojavio u emisiji Arene sport u potpuno drugačijem izdanju, obrijane brade, sa brkovima kao novim imidžom.

Objavljeno: 22:49h

Ono što je sada zanimljivo na tu temu i zbog čega se njome ponovo bavimo je najnoviji tekst britanskog ''Mirora'' koji je danas objavljen na njihovom sajtu, gde su tek sada ''otkrili'' Kežmana sa bradom, iako su se te njegove fotografije u javnosti i na drušđtvenim mrežama pojavile još pre nekoliko godina.

''Bio je ili obrijan, ili je imao dobro podšišanu bradu tokom godina provedenih u Engleskoj, ali sada izgleda potpuno neprepoznatljivo. Kežman sada ima veliku, čupavu sedu bradu i tetovaže koje pokrivaju obe ruke, pošto je otišao u fudbalsku penziju pre devet godina. Brada je čupava i dvobojna, sa ogromnim belim zaliscima i crnom kozjom bradicom koja upotpunjuje 'Castaway' izgled. Međutim, to nije sve, s obzirom da je Kežmanova kosa postala mnogo tanja i svetlija od njegovog vremena u Čelsiju. Kežmanova radikalna transformacija šokirala je mnoge navijače Čelsija, a neki se šale da je to zbog saradnje sa Murinjom.

- 'Izgleda da je dospeo u teška vremena nakon Čelsija', napisao je jedan navijač.

- 'Ili to ili ga je zaključavanje teško pogodilo...', odgovorio je drugi.

- 'Pogledajte šta je Žoze uradio Kežmanu, momci', našalio se treći'', piše ''Miror'', između ostalog, u svom tekstu.

Naravno, ''Miror'' podseća i na njegovu fudbalsku karijeru, na fantastičan učinak u PSV-u, gde je postigao 105 golova na 122 nastupa u Erediviziji, što je i bio razlog da ga Čelsi angažuje. Sa ''Plavcima'' je osvojio titulu u Premijer ligi, a postigao je i gol odluke u finalu Liga kupa protiv Liverpula.

''Kežmana je potpisao Žoze Murinjo u leto 2004. i uručen mu je dres sa brojem 9 koji je ranije nosio Džimi Flojd Haselbejnk, koji je prešao u Midlzbro'', takođe podseća ''Miror''.

Kežman se penzionisao sa 33 godine, a sada je menadžer čiji je najpoznatiji klijent Sergej Milinković-Savić.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.