ŽELEZNIČAR SE OGLASIO POVODOM ISTRAGE UEFA-e: Nijedan naš član nije bio uključen, zalažemo se za NAJOŠTRIJE KAZNE!
Foto: Printscreen/Youtube/Prva liga Srbije

pančevci tvrde da su 'čisti'

ŽELEZNIČAR SE OGLASIO POVODOM ISTRAGE UEFA-e: Nijedan naš član nije bio uključen, zalažemo se za NAJOŠTRIJE KAZNE!

FK Železničar se stavio na raspolaganje istražnim organima

Objavljeno:

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva reagovao je nakon informacija da je UEFA skrenula pažnju FSS-u na neregularne radnje primećene na utakmici 6. kola Prve lige Srbije, između ovog kluba i Timoka.

Sporna utakmica je odigrana 13. septembra 2021. godine u Pančevu, a Železničar se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Mi kao klub oštro osuđujemo svaki vid nečasnih radnji u fudbalu, a što se pomenute utakmice tiče sigurni smo da nijedan član našeg kluba nije bio uključen u takve radnje.

- Fudbalski klub Železničar je na raspolaganju svim organima koji istražuju pomenutu utakmicu, ali do današnjeg dana nijedan član kluba nije bio predmet istrage za pomenutu utakmicu.

- Kao klub koji ima ozbiljne sportske ambicije nije nam nimalo prijatno da se ime našeg kluba pominje i stavlja u negativan kontekst zbog nečasnih radnji drugih klubova i pojedinaca.

- Mi kao klub svaki sportski rezultat ostvarujemo isključivo na terenu i zbog toga insistiramo i zalažemo se da se ovakav slučaj najoštrije kazni, i da takvim klubovima i pojedincima nije mesto u sportu - poručili su iz Želežničara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.