DA LI ĆE PARTIZAN USPETI DA GA ZADRŽI: Jedan od najboljih fudbalera crno-belih dobio UNOSNU PONUDU iz SERIJE A!
Foto: Starsport

TRANSFER

DA LI ĆE PARTIZAN USPETI DA GA ZADRŽI: Jedan od najboljih fudbalera crno-belih dobio UNOSNU PONUDU iz SERIJE A!

Upravo kluba iz Humske čeka ozbiljan posao

Objavljeno: 09:13h

Veliki posao čeka upravu Partizana ove zime. Broj novajlija verovatno neće preći broj dva, ali zato će biti pune ruke posla oko produžavanja ugovora sa igračima koji čine okosnicu ekipe.

Narednog leta ugovori ističu Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću, Bibarsu Nathu... Sve kada se sabere, celo tuce igrača Partizana broji završnih šest meseci vernosti na papiru klubu iz Humske 1. Možda se sa nekima saradnja ne produži, ali većinu i dalje čine snage na koje trener Aleksandar Stanojević računa i želi da ih zadrži.

FK Partizan, Lazar Marković
foto: Starsport©

Dodatni problem crno-belima prave interesovanja drugih klubova za kvalitetne igrače koji će „sutra“ biti slobodni. Jedan od njih je Lazar Marković, koji je sa samo 27 godina već prekaljeni internacionalac sa iskustvom igranja u Portugaliji, Engleskoj, Turskoj i Belgiji.

E, nova stanica u karijeri brzonogom krilnom napadaču Partizana mogla bi da bude – Italija. Kako saznaje Žurnal, Marković ima ponudu sa Čizme od kluba čije je ime, za sada, van domašaja domaće javnosti. Ta se ponuda uklapa u Lazarove želje, pošto je svojevremeno rekao da iz Humske 1 želi da ode jedino u neku od liga Petice.

Da bi moglo do rastanka da dođe nagovestio je, u neku ruku, trener Stanojević na poslednjem brifingu sa novinarima. „Treba nam bočni... Samo ako Lazar Marković ode u inostranstvo“, istakao je Stanojević.

Lazar Marković
foto: Starsport©/Srđan Stevanović

Imao je Marković sasvim dobru sezonu u Humskoj dok nije polomio ključnu kost na utakmici protiv Flore u Estoniji. U njegovom statističkom biltenu stajalo je tri gola i četiri asistencije na 20 utakmica. Ali, ono što se ne vidi okom „matematike“ je da je Partizan mnogo bolje igrao kada je Lazar bio na terenu.

Ostao ili ne, crno-bela „pedesetica“ će biti spremna za početak zimskih priprema. „Bolje sam, nadam se da ću biti spreman za početak priprema. Volim Partizan, saigrače i mnogo mi je drago što nam ide ovako dobro“, rekao je Marković posle osvajanja jesenje titule.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.