FUDBALSKI SKANDAL TRESE SRBIJU: UEFA krenula sa istragom meča u Pančevu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

nameštaljka?

FUDBALSKI SKANDAL TRESE SRBIJU: UEFA krenula sa istragom meča u Pančevu! (VIDEO)

Nije prvi put da se ovakve stvari dešavaju u srpskom fudbalu

Objavljeno: 12:04h

Srpski fudbal trese novi skandal. Pod sumnjom je još jedan meč. Iz UEFA je u Fudbalski savez Srbije stigla dojava da je sporna utakmica Prve lige Srbije Železničar – Timok (3:2).

Kako navodi Sportklub, na dan utakmice, od jutra 13. septembra do početka u 16:30, intenzivno je padala kvota na pobedu domaćeg tima. Navodno je bio i neobično veliki broj uplata na pobedu Železničara u prvom poluvremenu. I sve je došlo, na poluvremenu je bilo 2:0, na kraju 3:2..

Disciplinska prijava, kako prenosi Sportklub, odnosi se na četvoricu za sada neimenovanih fudbalera Timoka koji se terete da su neuobičajenim radnjama, tokom utakmice, pomogli pančevačkoj ekipi da stigne do tri boda. Na osnovu prijave iz UEFA, saslušano je više neposrednih svedoka utakmice u Pančevu i sakupljen dokazni materijal.

Opsežnu akciju vodio je Svetislav Đurović, oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije. Saslušao je i zatražio pisana izjašnjenja fudbalera i trenera Timoka, na čelu sa Vojkanom Rajčićem, sada već bivšim šefom struke Zaječaraca, ali je sadržaj tih izjava, za sada strogo čuvana tajna.

Timok u međuvremenu raskinuo ugovore sa nekoliko fudbalera… Ovim slučajem baviće se Disciplinska komisija FSS i njen predsednik Ivan Nikolić.

(Espreso/Maxbet sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.