OSVEDOČENOM NAVIJAČU ZVEZDE UKRALI LUKSUZAN AUTO: Bosanski fudbaler daje nagradu za bilo koju informaciju!
Foto: Profimedia

hoče li uspeti

OSVEDOČENOM NAVIJAČU ZVEZDE UKRALI LUKSUZAN AUTO: Bosanski fudbaler daje nagradu za bilo koju informaciju!

Tada su mu hrvatski mediji našli neke izjave vezane za Crvenu zvezdu, i to pred duel sa austrijancima u Ligi šampiona 2018. godine

Objavljeno:

Povremenom reprezentativcu Bosne i Hercegovine Darku Todoroviću, momku rođenom u Bijeljini, definitivno je preseo odmor koji koristi zbog zimske pauze u ruskoj ligi!

Todorović je trenutno član Ahmata iz Groznog, gde igra na pozajmici iz Salcburga, a u ponedeljak je ostao bez svog skupocenog automobila koji mu je ukraden.

- Traži se Audi A7, ukoliko neko vidi ili ima bilo kakve informacije neka obavesti. Sledi nagrada - napisao je Todorović na svom Instagramu, uz priloženu fotografiju vozila.

Todorović je, inače, u leto 2020. godine izazvao veliku pažnju javnosti kada je iz Salcburga došao na pozajmicu u splitski Hajduk. Tada su mu hrvatski mediji našli neke izjave vezane za Crvenu zvezdu, i to pred duel sa austrijancima u Ligi šampiona 2018. godine.

- Od dana kada smo saznali da Zvezda može biti potencijalni protivnik počeli smo pričati o toj atmosferi koja nas očekuje, a koje nema u Austriji. Kada smo saznali da se igra pred praznim tribinama osetili smo razočarenje, ali smo bili svesni da to povećava naše šanse za plasman. Od malih nogu sam navijač Crvene Zvezde i ovo je za mene pomalo čudna situacija, ali sam profesionalac i učinit ću sve kako bi Salzburg prošao dalje - rekao je Todorović tada.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.