STANOJEVIĆEVO PRAVILO KOJE JE DOŠLO GLAVE KLEU: Mi smo nebitni u odnosu na INSTITUCIJU - PARTIZAN!
Foto: Starsport

FK Partizan

STANOJEVIĆEVO PRAVILO KOJE JE DOŠLO GLAVE KLEU: Mi smo nebitni u odnosu na INSTITUCIJU - PARTIZAN!

Jednostavno pravilo bivšeg i sadašnjeg trenera Partizana, kog Brazilac nije želeo da se pridržava!

Objavljeno:

FK Partizan zimuje na liderskoj poziciji Superlige Srbije, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević blista od zadovoljstva.

Klub iz Humske na polovini šampionske trke ima pet bodova više u odnosu na najvećeg protivnika Crvene zvezde, a šef struke Parnog valjka je u razgovoru sa novinarima govorio o raznim temama vezanim za njegov boravak, u dva mandata, na klupi Partizana.

Među zanimljivijim odgovorim Stanojevića bilo je o odlasku Gabrijela Kleversona iz FK Partizan. Jedan od najvećih ljubimaca Grobara svih vremena, ušao je u srca navijača golovima protiv večitog rivala i sjajnim pogotcima tokom boravka u Humskoj ulici.

- Svaki igrač može da ide, ja ga neću zadržavati. Kleo je hteo posle Lige šampiona da ide, klub nije hteo da ga pusti, ja sam rekao ako dečko hoće da ide neka ide. Ako ostane, mora da bude spreman i da će nekad biti i na klupi. Svako ko nije spreman da ima konkurenciju, neka ide. Svi smo nebitni u poređenju sa ovom institucijom, Partizanom - otkrio je trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Espreso/SrbijaDanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.