NOVI ODLAZAK SA MARAKANE? Najavljen kao jedan od predvodnika evropske Zvezde!
Foto: Espreso.co.rs

FK Crvena zvezda

NOVI ODLAZAK SA MARAKANE? Najavljen kao jedan od predvodnika evropske Zvezde!

FK Crvena zvezda nije imala sreće sa strancima u proteklih godinu dana.

Objavljeno:

Većina od onih koji su trebali da predstavljaju pojačanja, bili su daleko od tog epiteta.

Još od ranije poznato je da su dvojica otpisana - napadač Loi Dioni i bivši igrač Intera Aksel Bakajoko. Stručni štab odavno na njih više ne računa, a tandem već duže od mesec dana ne trenira s prvim timom.

Osim njih dvojice, još jedan stranac je blizu odlaska iz Ljutice Bogdana. Naime, navijači srpskog šampiona mnogo su očekivali od krilnog napadača Filipa Falka, čiji je učinak za skoro godinu dana u Crvenoj zvezdi ispod proseka.

Uprava crveno-belih ga je papreno platila, ali se nekadašnji ofanzivac Lećea nije do sada isplatio. Status mu je pod velikim znakom pitanja, a kako prenosi "Maxbet sport", Italijan ima dozvolu da u zimskom prelaznom roku može da napusti stadion “Rajko Mitić”.

FK Crvena zvezda
foto: crvenazvezdafk.com

Na Marakani, ipak, nameravaju da vrate uloženo, postoje raspitivanja iz Italije i Turske.

Iako se očekivalo da bude, uz Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija predvodnik evropske Zvezde, Falko se nije uklopio u sistem trenera Dejana Stankovića. Tek na trenutke je zablistao i pokazao minimum od kvaliteta. Kuburio je sa povredama, preležao koronavirus i kada je trebalo da bude u startnoj postavi, sam sebe je izbacio iz nje.

Šuškalo se i o povratku Falka u Italiju, navodno ga je želela Peruđa, ali konkretna ponuda nije jos stigla. Ako se Zvezda rastane sa Filipom, uslediće potraga za njegovom zamenom, međutim, ne isključuje se mogućnost ostanka ofanzivca po kome bi dobio još jednu šansu na zimskim priprema. Verovatno poslednju.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.