TERZIĆ SE OGLASIO POVODOM AKTUELNE SITUACIJE: Otkrio kakav je status Stankovića, kao i šta će biti sa Borjanom!
Foto: Starsport

sve na sto

TERZIĆ SE OGLASIO POVODOM AKTUELNE SITUACIJE: Otkrio kakav je status Stankovića, kao i šta će biti sa Borjanom!

Crvena zvezda je veća od svakog pojedinca, interes kluba je iznad bilo čijeg ličnog interesa i time ćemo se voditi kod donošenja svake odluke

Objavljeno: 17:09h

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o trenutnoj situaciji u klubu.

Crvena zvezda napravila je istorijski uspeh osvajanjem prvog mesta u grupnoj fazi Lige Evrope i direktnim plasmanom u osminu finala.

U domaćem šampionatu zaostaju pet bodova za liderom Partizanom, koji je "overio" nezvaničnu titulu jesenjeg prvaka.

Terzić je govorio o treneru Dejanu Stankoviću i situaciji u klubu.

- Dejan Stanković je trener Crvene zvezde sa čvrstim ugovorom i punom podrškom kompletnog rukovodstva našeg kluba. Sa Stankovićem kao šefom stručnog štaba napravili smo ove jeseni istorijske rezultate, najbolje u poslednjih 30 godina i ponosni smo i na njega i na nase igrače - kaže Terzić i nastavlja:

- Fudbal je sport ogromnih emocija i normalno je da pod velikim pritiskom i željom za uspehom dođe i do određenih čarki i nesporazuma među akterima i to se dešava u svim klubovima sveta. Normalno je da do toga dođe i u našem klubu i to se desilo prošlog ponedeljka u našoj svlačionici posle utakmice, ali mi to doživljavamo na pozitivan zvezdaški način, kao reakciju na dva izgubljena boda što niko nije očekivao. I taj događaj je pokazatelj velike želje da Zvezda pobedi svaku utakmicu i da gubitak bodova nikoga u klubu ne ostavlja ravnodušnim. Mi smo Crvena zvezda i naravno da nam teško pada svaki pa i najmanji neuspeh -

Prokomentarisao je i slučaj Milana Borjana, koji je zatražio raskid ugovora i želi da napusti klub u januaru.

- Crvena zvezda je veća od svakog pojedinca, interes kluba je iznad bilo čijeg ličnog interesa i time ćemo se voditi kod donošenja svake odluke. Mi ćemo i iz ove situacije, kao mnogo puta ranije, izaći još jači, sa samo jednim ciljem - da Crvena zvezda bude najbolja. Našem treneru Dejanu Stankoviću, kapitenu Borjanu i svim ostalim igračima i trenerima želimo da se dobro odmore posle uspešne godine, da provedu novogodišnje i božićne praznike sa svojim najmilijima i da spremni i jedinstveni krenemo u pripreme za osvajanje pete uzastopne šampionske titule - zaključio je Terzić.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.