KRSTAJIĆEV DEBI IZ SNOVA: Fudbaleri Makabija čak četiri puta zatresli mrežu rivala!
Foto: Starsport©

kup izraela

KRSTAJIĆEV DEBI IZ SNOVA: Fudbaleri Makabija čak četiri puta zatresli mrežu rivala!

Bolji start nije mogao ni da zamisli

Objavljeno: 21:34h

Bolji početak u Tel Avivu Mladen Krstajić nije mogao da poželi. Debitanstka utakmica u Kupu Izraela i to protiv trećeligaša.

Logično, start u novom klubu je bio siguran, ubedljiv. Makabi je sa srpskim trenerom na klupi savladao Hapoel Marmorek sa 4:0.

Ipak, nije ni Krstajić poslao na teren sve najbolje što ima na raspolaganju, već je, kako kažu izraelski mediji, napravio kombinovani tim, u kojem su većinu činili fudbaleri koji su do sada imali manju minutažu.

Mladen Krstajić
foto: Starsport©

Srpski trener je odgledao nekoliko utakmica Makabija, pa zna ko su mu okosnice ekipe i šta od njih može da dobije, pa je posle samo tri odrađena treninga sa novom ekipom odlučio da na meč Kupa pošalje rezerviste, da vidi na koga od njih može da računa uoči zimskog prelaznog roka.

Makabi je vodio golom razlike na poluvremenu, strelac je bio Nahmijas, a u nastavku se još tri puta zatresla mreža Hapoela, egzekutori su bili Kalaja, Rikan i Gerero.

Ovom pobedom Makabi se plasirao u osminu finala Kupa Izraela. Naredni i mnogo veći izazov za Krstajića će biti u sredu, kada će žuto-plavi u prvenstvu dočekati Bnei Saknin, tim koji je za mesto iznad njega na tabeli.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.