KLOP NIJE SIGURAN MOŽE LI SE NASTAVITI PREMIJER LIGA: Želeli bismo da igramo, ali biće nam potrebna pomoć!
Foto: EPA/Laurence Griffiths

videćemo šta će biti

KLOP NIJE SIGURAN MOŽE LI SE NASTAVITI PREMIJER LIGA: Želeli bismo da igramo, ali biće nam potrebna pomoć!

Kako je preneo Skaj, predstavnici lige i klubova sastaće se u ponedeljak na razgovorima o kalendaru takmičenja. Predviđeno je da se utakmice igraju 26, 27, 28, 29. i 30. decembra

Objavljeno:

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop ocenio je da je "postalo nemoguće" da se Premijer liga nastavi.

On smatra da je nemoguće da se PL nastavi prema predviđenom rasporedu utakmica posle porasta broja zaraženih koronavirusom.

Kako je preneo Skaj, predstavnici lige i klubova sastaće se u ponedeljak na razgovorima o kalendaru takmičenja. Predviđeno je da se utakmice igraju 26, 27, 28, 29. i 30. decembra.

Zbog koronavirusa ovog vikenda odloženo je pet utakmica.

Klop je nedavno rekao da ne treba prekidati takmičenje, ali je posle današnje utakmice sa Totenhemom 2:2, naveo da bi liga trebalo da razmotri planove u vezi sa utakmicama koje su na programu oko božićnih praznika.

- Igrali smo u sredu, u nedelju i utorak, to nije moguće - mi nemamo igrače. Može da se dogodi da imamo još jedan ili dva slučaja, pa će igrači morati u karantin. Da igramo 26. i 28. to zaista nije moguće. Želeli bismo da igramo, ali biće nam potrebna pomoć oko rasporeda - rekao je Klop za Skaj.

- Najvažnija stvar o kojoj bi trebalo da razgovaramo je da li možemo da nastavimo ili ne, ali ako nastavljamo, onda ne možemo kao što je planirano. Ako ne budemo mogli i napravimo pauzu i to mi je u redu. Pre korone su govorili da imamo pomalo gust raspored. A sada nam je korona zadala pravi udarac i rekla nam da ne možemo ovako da nastavimo - dodao je on.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.