KO KAŽE DA SU FUDBALERI NEOBRAZOVANI: Bivši prvotimac Partizana postao PROFESOR!
Foto: Dado Đilas

LEPO

KO KAŽE DA SU FUDBALERI NEOBRAZOVANI: Bivši prvotimac Partizana postao PROFESOR!

Miroslav ističe da su mu njegovo praktično znanje i profesionalni pristup profesorskog kadra doprineli da se usavrši kako bi mogao da radi i dalje sa mladim igračima

Objavljeno:

Nekadašnji kapiten Partizana, a danas trener omladinske selekcije crno-belih Miroslav Vulićević, stekao je zvanje profesora fizičkog vaspitanja odbranom rada na temu

- Razlike u ispoljavanju nekih motoričkih sposobnosti u zavisnosti od nivoa utakmice - koji je odbranio ispred tročlane komsije na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Leposaviću.

- Posle fudbalske karijere i vremena koje sam kao kapiten crno-belih proveo u voljenom klubu, odlučio sam da kao trener nastavim rad u Partizanovoj omladinskoj školi. U tome će mi dalje mnogo pomoći diploma i znanje stečeno na ovom fakukltetu prištinskog univerziteta - rekao je Vulićević.

Miroslav ističe da su mu njegovo praktično znanje i profesionalni pristup profesorskog kadra doprineli da se usavrši kako bi mogao da radi i dalje sa mladim igračima.

- Bivši dekan Veroljub Stanković, kao i sadašnji dekan Fakulteta LJubiša Lilić, sa ostalim profesorima i saradnicima, mnogo su mi pomogli da se uz rad u klubu školujem i usavršavam. Nastaviću da kao sportski radnik vaspitavam i obučavam mlade fudbalere onako kako su mene obučili moji profesori i treneri - dodajući da posebnu zahvalnost oseća prema svojim roditeljima, koji su mu pomogli da se ostvari kao fudbaler.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.