KLUB MORAO DA REAGUJE: Barselona pronašla zamenu za Aguera (FOTO)
Foto: Profimedia

ĆAVI IMA SVOJE ŽELJE

KLUB MORAO DA REAGUJE: Barselona pronašla zamenu za Aguera (FOTO)

Iz Manečster junajteda trebalo bi da stigne Edinson Kavani

Objavljeno: 10:39h

Nije se igra Barselone popravila ni po dolasku novog trenera Ćavija Ernandeza, te otuda i ne čudi što će klub morati da reaguje i u januarskom prleaznom roku ojača ekipu ukoliko ne žele debakl od nastavka sezone.

Barselona je trenutno 8. na tabeli Primere, sa pet bodova manje od mesta koje sledeće sezone vodi u Ligu šampiona, dok je iz iste ispala i igraće u 1/16 finala Lige Evrope protiv Napolija. Pritom, sada su i zvanično ostali bez prvog napadača Serhija Aguera koji se povukao u penziju zbog srčanih problema.

Upravo umesto njega trebalo bi da stigne zamena iz Manečster junajteda u vidu Edinsona Kavanija. Urugvajac je izgubio mesto u timu dolaskom Kristijana Ronalda i navodno je prihvatio ponudu Barse da se u januaru preseli na Nou Kamp.

- Kavani je odbio Boku jer u januaru želi da igra za Barselonu. Čak je i argentinskom klubu to jasno rekao. Želja mu jeda se u dresu Barselone nametne selektoru Urugvaja za ključne utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo - piše TYC Sports.

Isti medij piše da će Kavani dobiti veliki novac za ugovor sa Barsom: do juna ugovor vredan 3.500.000 evra, uz još 1.000.000 evra u mogućim bonusima, a u sezoni 2022/23 još 4.000.000, uz 1.500.000 mogućih bonusa.

Pored Kavanija, u Barselonu bi trebalo da stigne vezista Mančester sitija Feran Tores za kog će "katalonci" platiti oko 50 miliona evra. Tores je navodno velika želja trenera Ćavija koji je po dolasku u klub od uprave tražio ovog 21-godišnjeg reprezentativca Španije koji je ove sezone imao problema sa povredom i nije igrao mnogo.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.