Redsi "upucali" Svrake - SALAH IZJEDNAČIO REKORD VARDIJA! Podela bodova Čelsija i Evertona!
Foto: Profimedia

premijer liga

Redsi "upucali" Svrake - SALAH IZJEDNAČIO REKORD VARDIJA! Podela bodova Čelsija i Evertona!

Odigrane su dve utakmice PRemijer lige, s obzirom da je odložena utakmica Lestera i Totenhema

Objavljeno:

Njukasl je došao do prednosti u 7. minutu utakmice kada je tekla kontra po levoj strani gostiju, na kraju se lopta odbila Šelviju koji je dočekao da šutne sa 25 metara od gola i da pogodi mrežu Alisona koji se nije ni pomerio.

Kontroverze nakon prvog gola Liverpula.

Igrao se 21. minut kada je Žota uspeo da pogodi mrežu Njukasla, ali je sve ostalo u senci jer je Portugalac zatresao mrežu pošto je jedan od fudbalera Njukasla ležao na zemlji povređen. Fudbaleri Liverpula nisu marili, na kraju egzekucija Žote iz drugog pokušaja.

1 / 7 Foto: Profimedia

Igrao se 71. minut kada je Njukasl mogao do izjednačenja, Šelvi je tada pokušao iz slobodnog udarca kada je lopta prošla malo pored gola, a onda je na drugoj strani deset minuta kasnije Mane pokušao da pogodi, ali je Dubravka bio na mestu.

I onda najlepši detalj utakmice, 87. minut i fantastičan gol Trenta Aleksander-Arnolda, sačekao je loptu na 20 i kusur metara od gola Dubravke, ispalio raketu i pogodio za konačnih 3:1.

Tada su sve dileme bile otklonjene, Njukasl će morati da poradi dosta na opstanku, verovatno mnogo i tokom prelaznog roka, a sa druge strane Liverpul nastavlja svoju borbu za titulu.

1 / 3 Foto: Profimedia

Korona haos u Premijer ligi uticao je svakako i na utakmicu između Čelsija i Evertona.

Meč na "Stamford bridžu" završen je nerešeno 1:1 (0:0) i bodom će svakako više biti zadovoljni gosti sa severa Engleske.

Nove mere testiranja igrača na dan meča, desetkovale su domaćina koji je u susret ušao bez pozitivnih na kovid testu, Romelua Lukakua, Kaluma Hadsona-Odoija i Tima Vernera.

Igrao se 70. minut, Ris Džejms je proigrao Maunta koji je ušao u kazneni prostor i sa pet metara iskosa zatresao mrežu Evertona.

Samo četiri minuta je trajala radost izabranika Tomasa Tuhela.

Prekid sa leve strane izveo je Entoni Gordon, utrčao je 19-godišnji Džared Brantvajt i na drugoj stativi skrenuo loptu u mrežu za konačnih 1:1.

Espreso/B92/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.