ŠĆEKIĆ SE NADA DA ĆE VELIKI BROJ NAVIJAČA PREPOZNATI TRENUTAK: Želimo da još jednom pobedom krunišemo polusezonu!
Foto: Starsport©

SVI NA STADION!

ŠĆEKIĆ SE NADA DA ĆE VELIKI BROJ NAVIJAČA PREPOZNATI TRENUTAK: Želimo da još jednom pobedom krunišemo polusezonu!

Meč protiv Kolubare igra se u subotu od 12.55

Objavljeno: 11:33h

Posle nekoliko dana odlaganja zbog loših vremenskih uslova, utakmica 20. kola Superlige Srbije između Metalaca i Partizana odigrana je u sredu, a završena je rezultatom 3:0 u korist crno-belih. Golove za Partizan postigli su Aleksandar Šćekić (28’) i Kvinsi Menig (3’, 37’).

Aleksandar Šćekić rekao je da ekipa želi da uspešnu polusezonu završi još jednom pobedom, kao i da se nada da će veliki broj navijača prepoznati ovaj trenutak.

- Ostala je još jedna utakmica do kraja polusezone koju želimo da krunišemo još jednom pobedom i time sa razlikom od barem plus pet potvrdimo titulu jesenjeg prvaka. Partizan je mnogo uradio ove godine, igramo dobar fudbal, ušli smo u dalji tok evropskog takmičenja i jesenji smo prvaci i konkurenti za titulu. Ima mnogo da se igra, ali se nadamo svi da će "Grobari" prepoznati ovaj momenat i sa punih tribina nas gurati ka tituli - rekao je Šćekić.

Utakmica protiv Metalca je trebalo da se odigra u ponedeljak, da bi zatim dva puta bila odložena zbog snežnih padavina.

- U početku nismo znali da li će se utakmica igrati ili ne, a onda se postavljalo pitanje u kakvom stanju će biti teren. Zahvalni smo ljudima iz Metalca što su sve učinili da se utakmica odigra u optimalnim uslovima za ovaj deo sezone - dodao je Šćekić.

FK Partizan
foto: Starsport©

Šćekić je u 28. minutu postigao gol za vođstvo Partizana od 2:0. Crnogorski fudbaler je dodao da je Metalac promenio trenera, kao i da su znali da je tim iz Gornjeg Milanovca "nezgodan".

- Uostalom, kako god okrenuli, protiv nas je svaka ekipa nezgodna. Kvinsi Menig je otvorio lepo utakmicu, a potom sam i ja, posle akcije sa Markom Živkovićem, poentirao i već postavio bazu da možemo mirno da privodimo utakmicu kraju - rekao je Šćekić.

Dvostruki strelac u pobedi Partizana nad Metalcem, Kvinsi Menig rekao je da je presrećan i ponosan na pobedu.

- Zaista, iskreno kažem da što sam duže ovde, shvatam koliko je važan kolektiv, koji je ispred pojedinca, a svaki moj gol je plod timskog rada. Ostaje nam da se fokusiramo na ovu poslednju utakmicu u sezoni u kojoj je važno da uzmemo nova tri boda i sa pet bodova prednosti odemo na zasluženu pauzu - rekao je holandski fudbaler.

FK Metalac, FK Partizan
foto: Starsport©

Menig je pozvao navijače da u što većem broju dođu na poslednju ovogodišnju utakmicu.

- Biti jesenji prvak posle sedam godina nije mala stvar, a uz to sedmi put u istoriji igrati proleće u Evropi - zaključio je Menig.

Meč između Partizana i Kolubare na programu je u subotu od 12.55.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.