PARTIZAN OTVARA KAPIJE SVOG STADIONA: Na Kolubaru će biti besplatan ulaz!
Foto: Starsport©

lepo

PARTIZAN OTVARA KAPIJE SVOG STADIONA: Na Kolubaru će biti besplatan ulaz!

Partizan je jedina neporažena ekipa u Super ligi ove sezone i prvi je na tabeli sa 56 bodova, pet više od Crvene zvezde

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da će ulaz na utakmicu protiv Kolubare, u 21. kolu Super lige Srbije biti besplatan.

Partizan je danas pobedom protiv Metalca 3:0 u Gornjem Milanovcu obezbedio titulu jesenjeg šampiona, kolo pre kraja polusezone.

U saopštenju na klupskom sajtu navodi se da je ekipa Aleksandra Stanojevića, iako suočena sa ;mnogobrojnim kadrovskim problemima, od pandemije korona virusa, povreda i odlazaka igrača, "ostvarila vanserijske rezultate koje su zabeleženi samo nekoliko puta u celokupnoj istoriji kluba".

- Zato, pozivamo sve Grobare i simpatizere crno-belih da u subotu u 13 časova dodju na stadion Partizana kako bismo pozdravili jesenje prvake i zajedno ih pogurali da pobedom održimo pet bodova razlike u odnosu na drugoplasiranu ekipu. Ulaz će biti slobodan. ;Za nove pobede sa crno-belima! ;Za jesenje prvake i proleće u Evropi - piše u saopštenju.

Partizan je jedina neporažena ekipa u Super ligi ove sezone i prvi je na tabeli sa 56 bodova, pet više od Crvene zvezde.

Partizan i Kolubara igraju u subotu od 13 časova na stadionu u Humskoj.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.