MODRIĆEVA BUDUĆNOST U REALU JE NEIZVESNA: A evo koliko hrvatski reprezentativac zarađuje u kraljevskom klubu!
Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

lepa suma

MODRIĆEVA BUDUĆNOST U REALU JE NEIZVESNA: A evo koliko hrvatski reprezentativac zarađuje u kraljevskom klubu!

Dalje, nedeljno zarađuje 457.630 evra, dnevno 65.375, odnosno 2.723,99 evra po satu, tačnije 45,4 evra po minuti, to jest 0,75 evra po sekundi

Objavljeno:

Budućnost Luke Modrića glavna je tema madridskih medija nekoliko nedelja uoči zimskog prelaznog roka.

Hrvatskom vezisti na leto ističe ugovor, a iako ima 37 godina, i dalje je jedan od najboljih igrača "kraljevskog kluba".

To je potvrdio i proteklog vikenda maestralnom partijom u gradskom derbiju sa Atletiko Madridom (2:0).

Stoga se sve glasnije spekuliše da li će produžiti ugovor sa Realom, a u vezi sa tim, popularni dnevnik "Marka" je objavio koliko Modrić zarađuje na Santjago Bernabeuu.

"Marka" se pozvala na informacije jednog statističkog portala na osnovu koga Modrić ima platu od 23,8 miliona evra godišnje.

Novinari tog španskog lista su se "poigrali" brojkama i izračunali da ako mu je tolika godišnja, onda mu je mesečna plata 1,96 miliona evra.

Dalje, nedeljno zarađuje 457.630 evra, dnevno 65.375, odnosno 2.723,99 evra po satu, tačnije 45,4 evra po minuti, to jest 0,75 evra po sekundi.

Luka Modrić
foto: AP

U pitanju su bruto iznosi, pritom je Modrić u međuvremenu zbog krize usled pandemije morao da pristane na smanjenje plate za deset odsto, pa se njegova ukupna primanja mogu prepoloviti u odnosu na pomenute iznose.

U svakom slučaju, Modrić u 37. godini zarađuje u Madridu čak 11 miliona evra godišnje.

Oove sezone je na 18 utakmica zabeležio 5 asistencija, pa u "kraljevskom klubu" smatraju da vredi svaki cent. - Modrić je srećan u Madridu i u klubu. Oseća se bolje nego ikad, poznaje svoje telo i najbolje oseća koliko još može da igra. Čelnici Real Madrida su oduševljeni njim, kao i njegovom predanošću. Svesni su njegovih godina, ali njegove igre na terenu i ponašanje u trening centru imaju još veću težinu. Zato Real Madrid najozbiljnije namerava da Modriću ponudi novi ugovor - zaključuje se u tekstu "Marke".

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.