SRPSKI TRENER PRUŽA RUKU SPASA LEGIJI: Može li Vuković da vrati posrnulog velikana na pobednički kolosek?
Foto: EPA

ekstraklasa

SRPSKI TRENER PRUŽA RUKU SPASA LEGIJI: Može li Vuković da vrati posrnulog velikana na pobednički kolosek?

Crni dani za šampiona Poljske

Objavljeno:

Srpski trener Aleksandar Vuković koji je imenovan za novog stratega Legije iz Varšave pre samo nekoliko dana odbacivao je takvu mogućnost.

Popularni "Vuko" preuzeo je varšavskog velikana u nadi da će on biti slamska spasa za šampiona Poljske koji se nalazi progutan u ponoru. Situacija u klubu je takva da je Legija poslednjeplasirani tim tabele šampionata te zemlje, pojedini igrači žele da raskinu ugovor uplašeni zbog incidenta koji se dogodio za vikend.

Aleksandar Vuković
foto: Profimedia

Tada su navijači Legije ušli u autobus sa fudbalerima i napali ih, što je izazvalo veliku buru u Poljskoj i u samom klubu. Veza između uprave i igrača nije dobra, a priliku da sve spasi može imati Aleksandar Vuković koji je dobro upoznat sa radom u Legiji.

Prihvatio se vruće stolice i nezahvalnog posla, koji je do pre samo nekoliko dana odbijao!

"Neće se desiti da preuzmem Legiju jer znam kakav je moj odnos sa ljudima koji su trenutno u klubu", kazao je Vuković za poljski "RDC Magazin".

Legija je ove sezone osvojila 12 poena u Ekstraklasi, tri manje od Varte, ekipe koja je u sigurnoj zoni. Kada je reč o Vukoviću, on je dugi niz godina radio u Legiji kao pomoćnik, što Stanislavu Čerčesovu, Beniku Hasiju, Rikardu Sa Pintu i mnogim drugima, da bi potom dve godine u periodu od 2018. do 2020. bio samostalni menadžer tima.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.