ZDJELAR: Pritisak je uvek ogroman jer nemamo pravo na kiks! Možemo biti zadovoljni žrebom, šanse za prolaz su 50-50
Foto: Espreso

o novim izazovima

ZDJELAR: Pritisak je uvek ogroman jer nemamo pravo na kiks! Možemo biti zadovoljni žrebom, šanse za prolaz su 50-50

Saša Zdjelar i Aleksandar Stanojević govorili su danas za medije

Objavljeno: 14:17h

Na novogodišnjem druženju sa fudbalerima Partizana, za medije je svoje viđenje situacije u domaćem prvenstvu i Ligi konferencija izneo i Saša Zdjelar.

Na početku govorio je o kiksu Crvene zvezde i koliko to utiče na klub iz Humske u borbi za titulu:

Kada igrate za Partizan pritisak je uvek ogroman jer smo svesni situacije da nemate pravo na kiks. Ne govorim ovde samo o domaćem prvenstvu, ma na kom frontu igrali pritisak je isti. Ima li mi 5 ili 7 bodova razlike mi moramo da idemo na pobedu, ponavljam, pritisak je najveći mogući!

Nije mogao a da se ne dotakne sledećeg izazova u Ligi konferencija, kao i koeficijenta naše zemlje.

Ako pogledamo koga smo sve mogli da izvučemo, možemo biti srećni. Mogli smo ići na velikane poput Lestera, a znamo šta takve ekipe nose sa sobom. Sparta je najbolja opcija za nas u ovom trenutku. Odnos snaga je 50-50, oni su jako disciplinovani, ali i mi smo taj segment podigli na viši nivo. Važno je napomenuti da se revanš igra u Beogradu i da samim tim uz pomoć naših navijača imamo velike šanse da napravimo još jedan podvig i odemo korak dalje.

Srbija ima dva kluba koja su prošla grupne faze u evropskim takmičenjima i reprezentaciju koja će nastupati na Svetskom prvenstvu. Mislim da je to jasan put kojim svi treba da idemo. Treba praviti nove stadione, nove mlade igrače koji će nositi klubove i reprezentaciju u narednom periodu. Pogledajte na primeru TSC-a, ono što oni imaju treba svaki grad u Srbiji da ima! U tim uslovima će igrači sigurno napredovati, opet kažem, to je put kojim Srbija treba da ide!

Za kraj je i Aleksandar Stanojević govorio na konferenciji za novinare:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.