BETIS NASTAVIO POBEDONOSNI NIZ: Četiri puta uspeli su da pogode mrežu nemoćnog golmana Real Sosijedada (FOTO)
Foto: EPA/Julio Munoz

BRILJANTNA IGRA PELEGRINIJEVOG TIMA

BETIS NASTAVIO POBEDONOSNI NIZ: Četiri puta uspeli su da pogode mrežu nemoćnog golmana Real Sosijedada (FOTO)

U narednom kolu tim iz Sevilje putuje u Bilbao na megdan Atletiku

Objavljeno: 22:40h

U trećem meču nedeljnog programa u okviru 17. kola španske La Lige Betis je na stadionu "Benito Viljamarin" u Sevilji dočekao Real Sosijedad i ispratio ga kući sa ubedljivih 4:0 (1:0).

Bio je to četvrti trijumf zaredom za ekipu Manuela Pelegrinija, pa je Betis treći na tabeli sa 33 boda, šest manje u odnosu na lidera Real Madrid, koji ima i meč manje. Real Sosijedad posle odičnog starta sezone igra vrlo loše – ovo im je bio treći poraz zaredom, pa su sada peti sa 29 bodova.

Poveo je domaćin u 14. minutu, a strelac je bio Aleks Moreno, kojem je asistirao Vilijan Hose. Drugo poluvreme donelo je pravu katastrofu gostiju. U 57. minutu pogađa Huanmi, bio je to njegov 10. gol u sezoni. Više golova u tekućoj sezoni La Lige od Huanmija postigao je samo Karim Benzema. Moreno je ovog puta bio asistent. Vilijan Hose asistira Nabilu Fekiru u 66. minutu za 3:0, a konalnih 4:0 postavlja Moreno u 79. minutu.

U narednom kolu Betis očekuje još jedan duel sa baskijskom ekipom – zeleno-beli će putovati u Bilbao na megdan Atletiku. Real Sosijedad će na domaćem terenu u San Sebastijanu protiv Viljareala pokušati da okonča seriju loših rezultata.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.