DA LI U HUMSKU STIŽE VELIKO POJAČANJE: Bio je član čuvene Partizanove generacije a Zvezdi je dao gol sa pola terena
Foto: Starsport©

videćemo šta će biti

DA LI U HUMSKU STIŽE VELIKO POJAČANJE: Bio je član čuvene Partizanove generacije a Zvezdi je dao gol sa pola terena

Kad god imam vremena, dođem ili sam ili s porodicom

Objavljeno:

Luka Stojanović je bio deo čuvene Partizanove generacije rođene 1994. i uz Aleksandra Mitrovića, Lazara Markovića i Nikolu Ninkovića jedan od najtalentovanijih dečaka iz te klase.

Rušili su rekorde i postavljali standarde. Nije dočekao da zaigra za prvi tim, a fudbalski je nastavio da se usavršava u Sportingu iz Lisabona uz Bruna Fernandeša, Vilijama Karvalja, Žoao Marija… U profesionalnom fudbalu, iako mu je tek 27 godina, već ima zavidno iskustvo. Sa Apolonom je osvajao trofeje, sa Muskronom se borio za opstanak, sa Čukaričkim rušio Partizan i Crvenu zvezdu golovima koji se pamte, otisnuo se bio i prekookeana.

Ali, sada je došlo vreme da se kući vrati. Sa "čistim papirima" i velikom ljubavlju prema Partizanu Stojanović prati utakmice voljenog tima. Ni zima u glavnom gradu Srbije i loše vreme nije omelo lucidnog fudbalera da dođe u Humsku i za sada sa tribina bodri voljeni klub, što je bio slučaj juče protiv Anortozisa.

- Bio sam i protiv Novog Pazara. Kad god imam vremena, dođem ili sam ili s porodicom. Za sada meni sve ovo sjajno izgleda - prvi su na tabeli uz dobru prednost nad Zvezdom. Klub kao Partizan ima ambicije da pobeđuje svaku utakmicu, tako da je sjajno i što se bore za sledeću rundu posle grupne faze. Sa moje tačke gledišta je ovo fantastičan rezultat i mislim da treba da budu srećni i uz ove probleme sa rosterom, ovo je idealan scenario, uz današnju pobedu ili nerešen rezultat - rekao je Stojanović za "Mondo".

Između redova moglo bi se naslutiti da bi povratak Luke Stojanovića u srpski fudbal i dolazak u Partizana mogla uskoro da bude gotova stvar.

- Ovako iskreno, reći ću da u ovoj situaciji sa slobodnim papirima, ja sam taj koji odlučuje gde bi trebalo da bude odlazak u sledeći klub. Tako da situacija je okej, sigurno da postoji neka mogućnost da se to desi, naravno, ukoliko Partizan tako nešto bude želeo -

Fudbaler ne krije da je bilo kontakata sa crno-belim čelnicima, ali još uvek ništa zvanično.

- Više je bilo onako nešto neformalno. Svi oni su koncentrisani na prvenstvo, na utakmice, takođe imaju i dosta povreda... Mislim da ni njima nije sada vreme da pregovaraju ili traže neke igrače. Ali sigurno da će se i oni aktivirati kada se završi polusezona, tako da imamo vremena i za to - priča Stojanović .

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.