EKSPLOZIJA U HUMSKOJ: Partizan ima novog Mitrovića - ne znam za pritisak!
Marko Milovanović, Foto: Printscreen/Twitter/@FKPartizanBG

MILOVANOVIĆ PRESREĆAN POSLE GOLA ZA EVROPSKO PROLEĆE

EKSPLOZIJA U HUMSKOJ: Partizan ima novog Mitrovića - ne znam za pritisak!

Marko Milovanović je Partizanov "klinac" za velika dela

Objavljeno:

Mladi fudbaler Marko Milovanović je doneo Partizanu evropsko proleće, pošto je golom protiv Anortozisa obezbedio remi i narednu rundu evropskog takmičenja. Ovaj 18-godišnjak je uprkos sjajnom učinku ostao čvrsto na zemlji, ali njegov mentalitet je podsetio mnoge na Aleksandra Mitrovića.

Milovanović se sve više nameće treneru Aleksandru Stanojeviću jer mu je ovo bio treći uzastopni gol, posle Dobičice za minimalac u osmini finala Kupa i Novog Pazara u Superligi (2:0).

- Ja se držim svog stava, treniram jako i čekam svoju priliku i, kao što je šef rekao više puta, maksimalno je iskoristim. Za mene ovo nije pritisak, ja sam uvek spreman!- rekao je Milovanović.

Nije osetio pritisak kada je saznao da će zameniti Rikarda u startnoj postavi.

Marko Milovanović
foto: Starsport©

- Nije postojao pritisak, bio sam presrećan jer za to živim-da dobijem šansu i da je iskoristim!

Čestitke je dobio i od saigrača nakon meča, a ističe da je zadovoljan ne samo pogotkom, već i onim što je pokazao. - Svi su mi čestitali! Ja bih gol odvojio sa strane, više bih istakao borbu i želju koju sam pokazao. Dao sam 110% sebe, srećan sam zbog toga.

Nagrada za naporan rad usledila u prethodnim danima i to u vidu pogodaka protiv Novog Pazara, Dubočice, ali i Anortozisa. - Živim za to! Godinu dana sam posvetio za sedam dana slave, godinu dana vredno radim i treniram, ovo sam i čekao.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.