Ambasada Ukrajine iznela dokaze da niko nije palio srpsku zastavu! (VIDEO)
Foto: Reuters

sve su demantovali

Ambasada Ukrajine iznela dokaze da niko nije palio srpsku zastavu! (VIDEO)

U pismu se podseća da su srpski mediji objavili informaciju o tome kako su ukrajinski navijači palili srpsku zastavu na fudbalskoj utakmici Ukrajina-Srbija u Harkovu, pri čemu su se oslanjali na ruske medije, odnosno Sputnjik, koji se pozivao na blogera iz Ukrajine Romana Sinicina
Objavljeno:

Naime, na fotografijama su, na temperaturi od minut tri stepena u Harkovu, ljudi na stadionu odeveni u majice i letnje jakne, imaju plavo-bele šalove koji ne pripadaju nijednoj reprezentaciji - niti Ukrajine, niti Srbije - a pri tom te slike nema u elektronskom izdanju tog lista, zaključuje se u pismu Ambasade Ukrajine u Beogradu.

Sputnjik je, pozivajući se na lokalne medije, 16. novembra preneo da su navijaci fudbalske reprezentacije Ukrajine zapalili zastavu Srbije tokom prijateljske utakmice dve selekcije.

Kako je Sputnjik tada naveo, atmosfera na stadionu bila je svakakva, samo ne sportska i prijateljska, a preneo je i da je ukrajinski bloger Roman Sinicin o tome pisao na svojoj Fejsbuk stranici i da je Sinicin istovremeno sve dokumentovao fotografijama i video-snimkom.

- Odavno nisam video tako 'prijateljsku' atmosferu na tribinama tokom utakmice. Sa tolikom količinom pirotehnike, toliko vojnika antiterorističke operacije i paljenjem zastava gostujućeg tima", naveo je bloger, koji je bio i svedok tog skandaloznog i sramnog čina - preneo je Sputnjik.

(Espreso.co.rs/Izvor: Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.