NAVIJAČI DINAMA UPALI U STUDENSKI DOM NAKON DERBIJA: Bakljada Splićana i pesma: Mrzim Dinamo, srpsko ime to (VIDEO)
Foto: Youtube/Dalmatinski portal

ŠTA IMA NOVO KOD KOMŠIJA?

NAVIJAČI DINAMA UPALI U STUDENSKI DOM NAKON DERBIJA: Bakljada Splićana i pesma: Mrzim Dinamo, srpsko ime to (VIDEO)

Policija je sinoć intervenisala u Studentskom domu u Zagrebu, gde je, prema još nepotvrđenim informacijama, navijačka grupa "Bad Blue Boys", ubrzo nakon utakmice Dinamo - Hajduk, upala u paviljone i fizički napadala deo studenata.

Objavljeno: 08:30h

Kako prenosi portal Indeks.hrx, iz zagrebačke policije je potvrđeno da su u Studentski dom "Stjepan Radić" izašli na teren nakon dojave, ali za sada nema zvaničnih informacija o samoj intervenciji.

Kako su za Jutarnji list rekli okupljeni studenti, pripadnici navijačke grupe "Bad Blue Boys" peli su se preko ograde doma, upadali u paviljone i tražili studente na koje bi nasrnuli.

Studenti tvrde da je uhapšeno između 10 i 15 osoba.

Tim sa Poljuda je trijumfovao i prestigao "modre", a junak je bio Marko Livaja koji je najpre postigao vodeći gol u 65. minutu, zatim i asistirao u nadoknadi vremena.

I ne čudi što je Livaja bio u centru pažnje prilikom proslave navijača Hajduka koji su svoje miljenicima priredili bakljadu, a zatim i zapevali "Mrzim Dinamo, srpsko ime to!"

Sa navijačima je pevao upravo i Livaja koji je, tom prilikom, završio na ramenima navijača. Pomenuti fudbaler ima bogatu internacionalnu karijeru, a nastupao je i za reprezentaciju Hrvatske.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.