"PLAŠILA SAM SE DA ĆU ZAVRŠITI U MORU KRVI": Horor u Brazilu -opljačkan autobus fudbalerki, jedna SILOVANA!
Foto: Twitter/TRK Sports

užas

"PLAŠILA SAM SE DA ĆU ZAVRŠITI U MORU KRVI": Horor u Brazilu -opljačkan autobus fudbalerki, jedna SILOVANA!

Predsednica kluba je rekla da je sve izgledalo kao u horor filmovima

Objavljeno:

Nove ružne scene nam dolaze kada je u pitanju ženski fudbal.

Proteklih meseci pisalo se dosta o nemilim scenama gde su fudbalerke seksualno zlostavljane od strane trenera, to se posebno odnosilo na SAD, a sada iz Brazila dolaze još gore scene.

Fudbalerke Abelhas Rainjasa vraćale su se sa prvenstvene utakmice protiv Fluminensea kada je njihov autobus zaustavljen i opljačkan.

Pored pljačke jedna od fudbalerki je od strane napadača seksualno zlostavljana, a predsednica kluba Kiteria Alves je rekla da je sve izgledalo kao u horor filmovima.

- Horor, šta drugo da kažem, plašila sma se da ću završiti u moru krvi. Moglo je biti gore, ali ovo će ostaviti traga na devojke. Ne mogu da spavaju, sve ovo će ostaviti posledice. Nadamo se da će policija strogo kazniti počinioce - rekla je Alves.

Trener ekipe Begau Silva je policiji prijavila seksualno zlostavljanje jedne njene igračica. Dogodilo se nakon što je već ušla u klupski autobus.

Nakon nje, u autobus su ušli napadači naoružni noževima pa oterali vozača iz vozila. Spasila ju je vojna policija koja je napadače rasterala pucnjevima u vazduh, ali nije uspela da ih uhvati.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.