MILOVANOVIĆ NA "SEDMOM NEBU": Ja sam vojnik Partizana, sve ZA KLUB!
Foto: Printscreen/Twitter/@FKPartizanBG

presrećan

MILOVANOVIĆ NA "SEDMOM NEBU": Ja sam vojnik Partizana, sve ZA KLUB!

Pogodak je posvetio navijačima

Objavljeno:

Mladi fudbaler Partizana Marko Milovanović presrećan je što je bio strelac pobedonosnog gola protiv Dubočice u osmini finala Kupa Srbije.

Crno-beli su u Nišu savladali Dubočicu iz Leskovca 1:0 (1:0), a mladi Milovanović je pobedonosni gol postigao u 40. minutu i odveo tim u četvrfinale nacionalnog Kupa.

- Još uvek sam pod euforijom i mislim da će me to držati naredna 24 sata. Presrećan sam. Daje mi veliki motiv za rad i dalji napredak - rekao je Milovanović za klupski sajt.

Pored treninga sa prvim timom Partizana, Milovanović je na raspolaganju Nenadu Brnoviću, treneru omladinaca za sve utakmice te selekcije.

- Ja sam vojnik Partizana i gde god šef proceni da je potrebno da igram, trudiću se da dam svoj maksimum. Svestan sam da je konkurencija velika, da je važno imati utakmice u nogama, stoga se nikad ne postavlja pitanje zašto. Sve za Partizan - rekao je mladi napadač.

Važan gol posvećuje navijačima jer, kako kaže, oseća njihovu podršku sa tribina.

- To se jednostavno, oseti i to mi daje vetar u leđa. Preda mnom je dug put, ali baš stoga želim da vredno radim i ostavim trag u Partizanu - rekao je Milovanović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.