MILOVANOVIĆ NAKON POGOTKA NA ČAIRU: Ja sam vojnik Partizana, daću svoj maksimum za crno-bele!
Foto: Printscreen/Twitter/@FKPartizanBG

veliki talenat

MILOVANOVIĆ NAKON POGOTKA NA ČAIRU: Ja sam vojnik Partizana, daću svoj maksimum za crno-bele!

Jedan od najtalentovanijih igrača u ligi

Objavljeno:

Partizan je u osmini finala kupa Srbije savladao Dubičicu iz Leskovca minimalnim rezultatom, a jedini strelac na meču bio je Marko Milovanović kojem je ovo ujedno i prvi gol u seniroskom timu.

Mladi napadač je blistao na pripremama, očekivalo se da dobije veću minutažu s obizorm na to da je Rikardo jedini pravi napadač, ali strpjivo čeka svoju šansu. Iza sebe ima pet prvenstvenih, jednu u Kupu Srbije i četiri utakmice u Ligi konferencije.

“Još sam u euforiji! Presrećan sam. Gol mi daje veliki motiv za rad i dalji napredak. Ja sam vojnik Partizana i gde god šef da proceni da je potrebno da igram, trudiću se da dam svoj maksimum. Svestan sam da je konkurencija velika, da je važno imati utakmice u nogama, stoga se nikada ne postavlja pitanje “zašto”. Sve za Partizan!”

“U Partizanu sam od svoje sedme godine, skoro više od decenije. Navikao sam na disciplinu i pobednički mentalitet kluba i sve što dolazi spremno čekam. Šef Stanojević je vrstan pedagog i stručnjak i šta god da od mene zahteva – ispunjavam bez dileme”, izjavio je Milovanović za klupski sajt.

(Espreso/Telesport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.