HRVATICA JE NAJLEPŠA FUDBALERKA SVETA: Kopačke joj draže od štikli, ali i u njima ODUZIMA DAH! (FOTO)
Foto: printscreen/instagram/anamxrkovic

"vatrena lavica"

HRVATICA JE NAJLEPŠA FUDBALERKA SVETA: Kopačke joj draže od štikli, ali i u njima ODUZIMA DAH! (FOTO)

Ana Maria Marković trese mreže, ali njeni mečevi privlače pažnju pre svega zbog njenog izgleda

Objavljeno:

Hrvatska reprezentativka u fudbalu Ana Maria Marković našla se u centru pažnje nakon minulih mečeva kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Ova 22-godišnja fudbalerka nastupila je za reprezentaciju Hrvatske u mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a u pobedi protiv Moldavije (4:0) postigla je jedan gol.

Ana Maria je ipak pre svega podsetila na svoju nesvakidašnju lepotu, te su na društvenim mrežama poručili da je ona među najlepšim fudbalerkama na svetu, ako ne i najlepša.

Ova Hrvatica je rođena u Cirihu, a inače često koristi priliku da poseti Split. Odlučila je da igra za reprezentaciju Hrvatske, pa je debitovala u meču protiv Litvanije.

Ana Maria nastupa za švajcarski Grashopers u koji je stigla prošle godine, a u svom debiju za klub dala je četiri gola u Kupu Švajcarske.

Nedavno je izjavila da od malih nogu navija za Hajduk i da joj je jedina opcija bila da nastupa u dresu reprezentacije Hrvatske, te da je odbila ponudu da zaigra za Švajcarsku.

Takođe, poručila je jednom prilikom da su joj kopačke dosta draže od štikli i da je fudbal njena prva ljubav.

Ipak, treba dodati da fudbal nije jedina stvar kojom se ova 22-godišnja fudbalerka bavi u svom životu, ali joj je on omogućio da dobije druge ponude.

Naime, ona se bavi i marketingom i menadžmentom, a novac zarađuje i reklamiranjem proizvoda na Instagramu na kom je prati skoro 50.000 ljudi.

Ispod pogledajte još fotografija prelepe Ana Marie, jedne i pred Hramom svetog Save u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.