ISPLIVALE EKSPLICITNE SLIKE POZNATE MENADŽERKE: Na fotkama sve PUCA od oblina! BUJNE GRUDI izbile u prvi plan FOTO
Foto: Printscreen/instagram/anamariaprodanreghecampf

kakva bomba

ISPLIVALE EKSPLICITNE SLIKE POZNATE MENADŽERKE: Na fotkama sve PUCA od oblina! BUJNE GRUDI izbile u prvi plan FOTO

Skandal koji trese fudbalski svet

Objavljeno:

Anamarija Prodan znala je da izazove buru u javnosti, a ova najnovija vezana za njeno ime nije joj uopšte prijala.

Srpskoj javnosti ova atraktivna Rumunka postala je poznata pre nekoliko godina pošto je za Partizan zaigrao Gabrijel Enake za čiju karijeru je bila zadužena upravo ona.

Anamarija je inače svojevremeno prodala Nikolaea Stančua iz Setaue u Anderleht za devet miliona evra, bila je i menažder Adrijanu Mutuu, a zbog svog stasa dospela je i u žižu engleskih medija.

A u žižu domaćih medija dospela je i pre neki dan kada su osvanule njene eksplicitne fotografije.

Rumunski mediji javljaju da su se u javnosti pojavile fotke koje je Anamarija u septembru slala svom tadašnjem suprugu Laurensiu Regenkampfu od kog se u međuvremenu razvela, a na kojima se vidi kako gola pozira ispred ogledala. Te fotografije ukoliko vas interesuje možete pogledati NA OVOM LINKU.

"Znam ko je pustio ove fotografije. Znam kako su dospele u štampu, ko ih je distribuirao. Ali, nema veze. Moji advokati su već uzeli stvar u svoje ruke", rekla je Anamarija u izjavi za portal "Click" koji je prvi i objavio provokativne fotke bivše Plejboj zečice.

Četiri godine zaredom (2012-2016) je proglašena je za najboljeg fudbalskog menadžera u Rumuniji. Treneri pod ugovorom s njom su: Mirčea Rednik, Kozmin Kontra, naravno suprug Laurenciju Regekampf i drugi.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.