PRONAĐEN ČOVEK KOJI JE SE*SUALNO UZNEMIRAVAO NOVINARKU PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM: "Šalio sam se, imam ćerku"!
Foto: Twitter/Franceat

LOŠ NAČIN DA UBLAŽI PORAZ VOLJENOG KLUBA?

PRONAĐEN ČOVEK KOJI JE SE*SUALNO UZNEMIRAVAO NOVINARKU PRED MILIONSKIM AUDITORIJUMOM: "Šalio sam se, imam ćerku"!

Italija već nekoliko dana bruji o skandalu koji se desio uživo u TV programu, o kom smo vam već pisali.

Objavljeno: 11:25h

Italijanska novinara Greta Bekalja uključila se u emisiju odmah posle meča Empolija i Fiorentine (2:1) i htela je da čuje utiske navijača o uzbudljivoj utakmici, međutim umesto toga doživela je veliku neprijatnost.

Jedan od navijača uhvatio ju je za zadnjicu dok je gledao milionski auditorijum, a zbog toga je Greta besno reagovala i ubrzo je identifikovan i priveden na razgovor u policiju.

U pitanju je 45-godišnji navijač Fiorentine koji se čak uključio u jednu radijsku emisiju da se "opere" posle ovog postupka.

- To je bila šala ispred stadiona, posle meča smo svi bili ljuti zbog rezultat (Fiorentina izgubila posle preokreta u završnici prim. aut.). Pogrešio sam i spreman sam da se izvinim novinarki uživo u programu, svestan sam da sam napravio grešku. Imam šestogodišnju kćerku i biznis, ne smem ovo sebi da dopuštam - poručio je neimenovani navijač čije izvinjenje nije prihvatila Greta.

Atraktivna novinarka (27) i dalje traži da navijač bude kažnjen zbog seksualnog uznemiravanja uživo u programu.

- Stvarno misliš da ništa loše nisi uradio? Opravdavaš se time da je Fiorentina izgubila... Ne razumeš težinu toga što si učinio, samo si još pogoršao stvari. Popunila sam prijavu u policijskoj stanici. Mislim da je važno da prijavljujemo ovakve slučajeve, nadam se da će i druge žene to učiniti - objasnila je Greta svoj postupak.

Nezvanično, navijač u naredne tri godine neće smeti da uđe na stadion Fiorentine, ali u ovom trenutku ispituje se da li ima osnova da bude kažnjen i zbog seksualnog uznemiravanja.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.