KATASTROFA U GRADSKOM DERBIJU ĆE GA SKUPO KOŠTATI: Benitez pred otkazom!
Foto: Profimedia

premijer liga

KATASTROFA U GRADSKOM DERBIJU ĆE GA SKUPO KOŠTATI: Benitez pred otkazom!

Užasne rezultate beleži ekipa Evertona, a neko mora da plati cenu za to

Objavljeno:

Fudbalski klub Everton ozbiljno razmatra smenu aktuelnog trenera Rafaela Beniteza zbog blede igre ekipe u prethodnom periodu.

Kap koja je prelila čašu jeste debakl doživljen od gradskog rivala Liverpula (1:4), a koliko razočaranje vlada među pripadnicima plavog dela Merzisajda svedoče i snimci navijača koji posle 20 minuta susreta napuštaju "Gudison park" kada je na semaforu bilo 0:2.

Rafa Benitez
foto: Profimedia

Loša forma Evertona traje još od sredine septembra. Od tada su upisali svega jedan trijumf i to protiv Noriča, a mahom su doživljavali poraze s obzirom na to da su samo u dva navrata odigrali nerešeno. Od poslednjih sedam utakmica, izgubili su čak šest!

Sve to, signal je za upravu "karamela" da reaguje i otpusti Rafu Beniteza, kojem bi upravo bivši klub gde ima kultni status - mogao doći glave. Uprava Evertona održala je sastanak kasno prošle noći kako bi diskutovali o daljim potezima i veliko je pitanje hoće li Španac dobiti šansu da vodi tim protiv Arsenala za vikend. Ukoliko se to dogodi, biće to definitivno poslednja šansa za nekadašnjeg trenera Real Madrida, Valensije i Napolija da ostane u gradu Liverpulu.

Everton je odlično započeo sezonu sa četiri pobede i remijem u prvih pet kola, a potom se kula od karata srušila kao da je nikada nije ni bilo. Trenutno sede na 14. poziciji sa 15 bodova.

(Espreso/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.