TIJAGO SILVA IZ PRVE RUKE PRESUDIO NA ČUVENO PITANJE - MESI ILI RONALDO?
Foto: Profimedia

KO JE BOLJI?

TIJAGO SILVA IZ PRVE RUKE PRESUDIO NA ČUVENO PITANJE - MESI ILI RONALDO?

Svako ima svog favorita. Jedni tvrde da je Portugalac bolji, drugi da je Argentinac. Ipak, samo ljudi koji su igrali protiv jednog i drugog mogu da nam kažu objektivnije.

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo i Leo Mesi su bez ikakve sumnje najveći fudbaleri 21. veka, a navijačima nije ništa draže nego da ih porede, mada je tu uvek teško biti objektivan.

Zato je uvek zanimljivo čuti šta imaju da kažu fudbaleri koji su iskusili igranje i protiv jednog i protiv drugog, a jedan od njih je i Tijago Silva. Sjajni brazilski štoper imao je čast da se suoči sa Mesijem i Ronaldom, pa nije čudo što su ga novinari upitali da uporedi njihove stilove.

Silva je baš u nedelju igrao protiv Kristijana Ronalda, u remiju Čelsija i Mančester junajteda (1:1), na kome je Portugalac ušao sa klupe i nije uspeo da napravi pomak u igri svog tima.

- Razlika između Mesija i Ronalda? Hm, Mesija je nemoguće zaustaviti kada krene jedan na jedan ili jedan na dva. Kod Ronalda ne kažem da je to lako, ali jedan igrač dovoljan je da ga čuva i zaustavi - rekao je Silva i dodao:

- Obojica su neverovatni igrači i šampioni, ali je teže čuvati i zaustaviti Mesija nego Ronalda.

Zanimljivo je da se zbog odluke Majkla Kerika da ostane na klupi u derbiju podigla velika bura u Engleskoj, pa su se engleski fudbaleri čak i svađali u studiju posle meča. Za to vreme, čini se i da je Mesi na putu da osvoji sedmu "Zlatnu loptu", čime bi dodatno pobegao Ronaldu koji je na pet...

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.