LOPOVI OPELJEŠILI VIDALA: Ukradeni vredni predmeti, zlato, automobil od 400.000 evra!
Foto: Profimedia

ojadili ga

LOPOVI OPELJEŠILI VIDALA: Ukradeni vredni predmeti, zlato, automobil od 400.000 evra!

Arturo Vidal bio je žrtva velike krađe.

Objavljeno:

Zvezda Intera i čovek koji već godinama igra na javišem nivou u brojnim evropskim klubovima opljačkan je dok se igrao derbi Milana.

Inter i Milan su podelili bodove na tom meču igranom početkom novembra, ali je Čileanca sačekalo neprijatno iznenađenje nakon meča.

Provalnici su iz njegove kuće na brdu San Fermo u blizini Koma, nekoliko desetina kilometara severnije od Milana, odneli veoma vredne predmete. Pretpostavlja se da je iz porodične kuće Artura Vidala odnet nakit, posebno neki komadi zlata koji imaju veliku vrednost, a pljačkaši su našli neobičan način za bekstvo.

Umesto da kuću napuste u vozilu kojim su do nje došli, provalnici su se odvezli automobilom veznog fudbalera. Mercedes koji nedostaje u njegovoj garaži procenjuje se na 400.000 evra, pa se može reći da je to i najveći ulog koji su razbojnici pronašli prilikom provale.

Podsećamo, Arturo Vidal je nedavno bio u centru pažnje kada se na treningu pojavio u neobičnom automobilu, ali mu lopovi nisu ukrali taj. Opredelili su se za daleko skuplji.

Espreso/MondoSave and publish


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.