KVINSI MENIG: LJUT SAM NA SEBE! Rad, rad i kontinuitet!
Foto: partizan.rs

IGRAČ UTAKMICE

KVINSI MENIG: LJUT SAM NA SEBE! Rad, rad i kontinuitet!

Igrač utakmice, Partizan - Voždovac, Kvinsi Menig, pričao je za kupski sajt.

Objavljeno:

Partizan je zalečio rane iz Estonije. Pobeda protiv Voždovca i nova tri boda bili su dovolji da crno-beli budu korak bliže jesenjoj tituli. Zmajeve je prvi ranio Kvinsi Menig, koji je kasnije asistencijom Rikardu prigrabio i status igrača meča.

- Zaista sam presrećan što sam postigao prvi gol na utakmici, ujedno moj treći ove sezone. Asistirao sam i Rikiju za njegov gol, što mi je takođe drago, jer on i ja dosta vremena provodimo zajedno kada smo u sportskom centru, ali nekada i mimo toga - rekao je Menig za klupski sajt i nastavio:

- Što se tiče reakcije i proslave gola, to sam učinio jer sam bio prvenstveno ljut na sebe, jer sam ranije propustio mnogo šansi i sad je konačno sve došlo na svoje. U fudbalu je sve u kontinuitetu i tako moram da nastavim, nema stajanja!

Holanđanin se već okreće sledećim izazovima i finišu jesenje polusezone.

- Ostalo je još nekoliko nedelja do kraja, a nas kao i do sada čekaju utakmice na kojima je glavni fokus. Prvo u utorak idemo u Niš da obezbedimo prolaz dalje u Kupu. Sve vam je poznato: rad, rad i kontinuitet - zaključio je Menig.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.