BOLONJA OVAKAV REZULTAT ČEKALA DVE DECENIJE - Mihajlović nije zadovoljan: "Bacili smo dosta bodova!" SLEDI PAKAO!
Foto: Profimedia

zna gde su ispuštali bodove

BOLONJA OVAKAV REZULTAT ČEKALA DVE DECENIJE - Mihajlović nije zadovoljan: "Bacili smo dosta bodova!" SLEDI PAKAO!

Navijači Bolonje mogu da budu ponosni na svoju ekipu koju sa klupe vodi Siniša Mihajlović, jer su u nedelju popodne još jednom potvrdili da u ovoj tekućoj sezoni imaju razloga za zadovoljstvo!

Objavljeno:

Naime, Bolonja je sa 1:0 dobila Speciju u gostima (gol je dao Marko Arnautović u 83. iz penala) i sada imaju 21 bod posle 14 kola - što im se nije dogodilom još od, sada već, davne 2002. godine.

Međutim, Mihajlović nije u potpunosti zadovoljan situacijom - iako su brojke na strani kluba.

- Ne možemo da budemo zadovoljno. Tačno je da Bolonja nije imala 21 bod posle 14 utakmica od 2002. godine, ali smo ove sezone bacili dosta bodova protiv klubova koji će biti iza nas na kraju sezone - rekao je Mihajlović i dodao:

- Sećam se da smo protiv Đenove, Udinezea i Venecije zaslužili više, ali smo u tim utakmicama napravili neke greške. Protiv Specije nismo mnogo rizikovali, znali smo da nas čeka teška utakmica i zasluženo smo pobedili.

Bolonja, inače, deli šestu poziciju sa Fiorentinom, Juventusom i Lacijom, dok ih u naredna četiri meča očekuje "pakao." Najpre će dočekati Romu, zatim idu u Firencu, a onda su domaćini Torinu i gosti pomenutom Juventusu.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.