TRENER BRAGE UPRKOS PORAZU OD DANACA VERUJE U PROLAZAK SVOJE EKIPE: I dalje sve držimo u svojim rukama!
Foto: Profimedia

UVEREN DA IDU DALJE

TRENER BRAGE UPRKOS PORAZU OD DANACA VERUJE U PROLAZAK SVOJE EKIPE: I dalje sve držimo u svojim rukama!

Treba da pobedimo Crvenu zvezdu i da osvojimo prvo mesto

Objavljeno:

Trener Brage Karlos Karvaljal je nakon utakmice u kojoj je njegov tim poražen od Mitjilanda sa 3:2 u petom kolu grupe F Lige Evrope, rekao kako nije razočaran porazom od danskog predstavnika i da pred meč posledjeg kola koje igraju sa Crvenom zvezdom drže sudbinu u svojim rukama.

Baš se sve zakomplikovalo zbog tog penala Leitea...

- To je fudbal. Greške se dešavaju. Galeno je dao sjajan gol ali onda smo napravcili defanzovnu grešku. Nisam još pogledao snimak, ne znam da li je penal ali hajde da verujemo sudijama i VAR tehnologiji. Suočili smo se sa tškim rivalom jer je Midtjiland jako dobro ušao u meč. Postigli su gol u prvom minutu, ali smo uspeli da uspostavimo balans do poluvremena i da izjednačimo. U drugom poluvremenu nisam bio zadovoljan igrom, ali smo onda promenili pristup, zaigrali rizičnije i stigli do 2:2. Nažalost napravili smo grešku koja nas je koštala poraza - rekao je Bragin trener Karlos Karvaljal posle meča.

Iskusni portugalski stručnjak ne gubi nadu i veruje da njegov tim u poslednjem kolu protiv Crvene zvezde može da reši sve.

- Kada je meč završen, bili smo svesni da smo mogli bolje da prođemo. Ali i dalje sve držimo u svojim rukama. Treba da pobedimo Crvenu zvezdu i da osvojimo prvo mesto. Sa utakmicom na svom terenu i pred našin mavijačima imamo sve šanse da prođemo dalje i da se dokopamo prvog mesta. Ne vredi gledati u prošlost jer sve zavisi od nas. Uradićemo sve što je u našoj moći - poručio je Karvaljal.

Ovaj poraz Brage je najmanje odgovarao Crvenoj zvezdi, koja zbog toga mora u poslednjem da se bori za prolazak u narednu fazu, za to joj je neophodna pobeda protiv portugalske ekipe na strani, dok sa remijem će zavisiti od ishoda meča u Bugarskoj gde se sastaju Ludogorets i Mitjiland.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.