PONOVO SU NAVIJAČI LEGIJE BILI U PRVOM PLANU: Poljski huligani izazvali NEREDE na utakmici protiv Lestera! (VIDEO)
Foto: Profimedia

BEZ KOMENTARA

PONOVO SU NAVIJAČI LEGIJE BILI U PRVOM PLANU: Poljski huligani izazvali NEREDE na utakmici protiv Lestera! (VIDEO)

Incident je navodno trajao oko 10 minuta, engleski mediji javljaju da su gostujući navijači koristili i pomenute rakete u napadu

Objavljeno:

Pobeda Lestera nad Legijom u 5. kolu Lige Evrope (3:1) ostala je u senci nereda koji su na stadionu "King Pauer" napravili gostujući navijači!

Naime, hiljade navijača Legije bili su naoružani raketama i bakljama kojima su, doduše, napravili sjajnu koreografiju, ali je definitivno huliganski pir bila odluka njih 100-njak da se napadne policija.

Poljski huligani pokušali su da probiju bedem koji je policija napravila od cerade, upravo kako ne bi došlo do "susreta" sa domaćim navijačima, ali su Legijini fanovi pokušavali da se probiju.

Legijini huligani su, na kraju, čak i tukli policiju koja se našla na "granici", ali je činejnica da Poljaci nisu uspeli da se probiju na drugu stranu. Incident je navodno trajao oko 10 minuta, engleski mediji javljaju da su gostujući navijači koristili i pomenute rakete u napadu.

Inače, jedini nstrelac za Legiju bio je srpski reprezentativca Filip Mladenović - i to nakon što je popravio promašen penal svog saigrača.

A kako je bilo na King Pauer stadionu u Lesteru možete pogledati OVDE.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.