TRENER FULAMA OTKRIO O ČEMU SE RADI: Poznat razlog Mitrovićevog izostanka sa utakmice protiv Derbi Kauntija
Foto: Profimedia

nedostajao je ekipi

TRENER FULAMA OTKRIO O ČEMU SE RADI: Poznat razlog Mitrovićevog izostanka sa utakmice protiv Derbi Kauntija

Tim iz Londona odigrao je bez golova

Objavljeno: 08:03h

Nije mogao Aleksandar Mitrović da pomogne svom timu u okršaju sa Derbi Kauntijem, a Fulamovoj seriji od sedam pobeda došao je kraj. Nisu Kotidžersi uspeli da naplate kvalitetnu igru, naročito u drugom poluvremenu, protiv ekipe Vejna Runija čija je mreža ostala mirna u Londonu.

Osim srpskog reprezentativca nedostajao je Marku Silvi i kapiten Tom Kerni, a trener Fulama otkrio je na konferenciji posle utakmice razlog njihovog odsustva.

- Kerni i Mitrović su bolesni - kratko je prokomentarisao Portugalac koji nije precizirao da li reč o Kovidu, imajući u vidu da je u poslednje vreme standardni golman Marek Rodak propustio meč zbog toga što je u avionu imao kontakt sa osobom pozitivnom na koronavirus.

- U prvom poluvremenu smo bili sporiji nego inače, ali stvorili smo dovoljno šansi da dobijemo utakmicu. Pogodili smo okvir gola, protivnik je počistio loptu sa gol linije, njihov golman je imao par važnih odbrana. Nažalost nismo postigli gol. Mitrović jeste važan igrač naše ekipe, ali njegovo odsustvo nije razlog tome što nismo pobedili - zaključio je Silva.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.