DA BUDE KAO PROTIV KAIRATA: Katai pozvao Zvezdine mališane da ponove sjajnu atmosferu protiv Ludogoreca!
Foto: Starsport©

spremni da daju maksimum

DA BUDE KAO PROTIV KAIRATA: Katai pozvao Zvezdine mališane da ponove sjajnu atmosferu protiv Ludogoreca!

Baš tada sam odigrao jednu od najboljih partija ove sezone - kaže vezista crveno-belih

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je danas da je ekipa svesna važnosti meča protiv Ludogoreca u Ligi Evrope i da će pružiti maksimum kako bi došla do povoljnog rezultata.

- Svesni smo važnosti utakmice protiv Ludogoreca i daćemo svoj maksimum da sve protekne u najboljem redu što se tiče igre i rezultata i da se posle meča radujemo. Nećemo igrati pred ispunjenim tribinama, ali ponovo ćemo imati podršku dece koja su bila fenomenalna protiv Kairata (5:0) - rekao je Katai, preneo je klupski sajt.

- Baš tada sam odigrao jednu od najboljih partija ove sezone, nadam se da to može da se ponovi protiv Ludogoreca. Sve u svemu, maksimalno smo usmereni na utakmicu i jedva čekamo početak - dodao je on.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Fudbaleri Zvezde u četvrtak na domaćem terenu igraju protiv bugarskog Ludogoreca, u meču petog kola Grupe F Lige Evrope.

Na tabeli vodi Braga sa devet bodova, Zvezda ima dva boda manje, danski Mitjilend ima pet bodova na trećem mestu, a Ludogorec je poslednji sa jednim bodom.

Zvezda bi sa nerešenim rezultatom osigurala plasman u nokaut fazu jednog od dva evropska takmičenja (Liga Evrope ili Liga konferencija).

Katai je dodao da ekipu Ludogoreca dobro poznaju, kao i da igrači ne smeju da se opuste, zbog pobede ostvarene u Bugarskoj krajem septembra (1:0).

Aleksandar Katai, FK Kluž
foto: Starsport / Peđa Milosavljević

- Bitno nam je da ostvarimo pozitivan rezultat, bod bi nam obezbedio prezimljavanje, a pobeda bi nas približila tome da osiguramo drugo mesto. Ipak, idemo meč po meč, iza nas su dve pobede, na pravi način smo započeli mini-ciklus i želimo tako da nastavimo. Još jednom, pozvao bih sve mališane da dođu na utakmicu i pruže nam podršku koja će nam biti od izuzetne važnosti - zaključio je Katai.

Zbog incidenata na prošlom meču Lige Evropa protiv Mitjilenda (0:1), ulazak na tribine će biti dozvoljen samo deci.

Utakmica između Zvezde i Ludogoreca na programu je u četvrtak od 18.45.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.