ZVEZDU ČEKA TEŠKO GOSTOVANJE U LUČANIMA: Gledaćemo da što pre postignemo gol (VIDEO+FOTO)
Foto: FK Crvena zvezda

IZJAVA PRED MEČ

ZVEZDU ČEKA TEŠKO GOSTOVANJE U LUČANIMA: Gledaćemo da što pre postignemo gol (VIDEO+FOTO)

Dejan Stanković fokusiran je samo na igru i rezultate svoje ekipe

Objavljeno: 18:18h

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u nedelju ekipi Mladosti, u utakmici 17. kola Superlige Srbije.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da njegovu ekipu čeka teško gostovanje Mladosti i istakao da je najvažnije, bez obzira na rezultate drugih utakmica, da se crveno-beli za Beograd vrate sa tri osvojena boda.

- Nema izgovora. Težak teren za igru i teško gostovanje. Dosta su nas namučili i ovde, gubili smo sa 1:0. Radi se o ekipi koja ima isti stil igre već godinama, sa dosta presinga, igre jedan na jedan po celom terenu. Gledaćemo da ih što više namučimo, da što pre postignemo gol jer u takvim utakmica rani gol olakšava posao - rekao je Stanković.

Crveno-beli su drugi na tabeli sa 38 bodova, odnosno imaju šest manje od prvoplasiranog Partizana, dok je Mladost trenutno 11. sa 17 bodova. Stanković je naveo da ga je iznenadio loš start sezone ekipe iz Lučana.

- Međutim, izdigli su se, vratili su im se neki igrači, sada su napravili niz dobrih rezultata, tako da nas čeka teško gostovanje - rekao je Dejan Stanković koji je rekao da za sutrašnji meč ne može da računa na povređene Sekua Sanoga, Veljka Nikolića, Luisa Dionija i Filipa Falka, ali da će svi ostali biti u konkurenciji za tim.

Dejan Stanković
foto: FK Crvena zvezda

- Situacija sa Kangom je takva da je stigao, ali mu je preminuo otac i dobio je podršku od svih nas, kao i vreme da bude s porodicom u tako teškom trenutku. Biće na raspolaganju, on ima želju da igra, jednostavno je takav, da se on pita uvek bi bio na terenu... Borjan je stigao juče. Navikao je on na ovakav ritam, ali ćemo popričati, pa videti da li će braniti sutra - rekao je Stanković.

U derbiju kola snage će odmeriti Partizan i Vojvodina, ali je Stanković fokusiran samo na igru i rezultate svoje ekipe.

- Znam koliko nam je bilo teško u Novom Sadu, mogu da pričam o Vojvodini. Ozbiljan protivnik, sistematski dobro namešten na terenu, spreman da odgovori na kontre ili polukontre... ali, džaba da mi pričamo šta bi bilo kad bi bilo ako mi sami ne napravimo rezultat - rekao je Stanković i dodao:

- Sve zavisi od nas. Na nama je da donesemo tri boda za Beograd, pa ako se nešto desi - desiće se. Ako se ne desi, to ništa neće promeniti - zaključio je trener Zvezde.

Utakmica između Mladosti i Crvene zvezde igra se u nedelju od 13.30.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.