ZDJELAR: Daćemo sve od sebe da napravimo novi niz! SANIČANIN: Titula je imperativ!
Foto: Starsport©

uzimaju zalet

ZDJELAR: Daćemo sve od sebe da napravimo novi niz! SANIČANIN: Titula je imperativ!

Utakmica sa Florom na programu je u četvrtak od 16.30

Objavljeno:

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je danas da utakmica protiv Flore iz Talina može mnogo toga da reši u Ligi konferencija, kao i da će igrači dati sve od sebe da naprave novi niz pobeda.

- Za nas je ovo još jedna evropska utakmica koja može mnogo toga da reši i da donese klubu značajne stvari. Što se nas tiče, ulazimo u novi ciklus posle odlične utakmice protiv Vojvodine (4:1) i daćemo sve od sebe da napravimo novi niz. U ekipu Flore se vratio i napadač Sapinen (Rauno), tako da ćemo još dodatno povesti računa, jer nije igrao u Beogradu - rekao je Zdjelar, preneo je klupski sajt.

Saša Zdjelar, FK Soči
foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

Fudbaleri Partizana gostuju u četvrtak ekipi Flore u Talinu, u meču petog kola Grupe B Lige konferencija.

Crno-beli bi pobedom osigurali plasman u nokaut fazu Lige konferencija. Na prvom mestu Grupe B nalazi se Gent sa 10 bodova, Partizan je drugi sa sedam, dok Flora i Anortozis imaju po dva boda.

Igrač Partizana Siniša Saničanin rekao je da ekipu tek čeka priprema za taj meč, kao i da se svi rezultati pre utakmice sa estonskim timom "zaboravljaju".

Siniša Saničanin
foto: Starsport/Srđan Stevanović

- Naša želja je da se i na proleće takmičimo u Evropi, kao i da u našoj ligi osvojimo titulu, što je imperativ. Daćemo, kao i uvek, maksimum! - dodao je on.

Napadač crno-belih Rikardo Gomeš istakao je da će pobeda u domaćem šampionatu Flori dati "vetar u leđa", ali i da Partizan u meč ulazi mirno, bez euforije.

Rikardo Gomeš
foto: Starsport©

- To su pravila za sve utakmice, da nema panike, da ispoštujemo želje i ideje šefa i stručnog štaba. Igraćemo svoju igru i potruditi se da se u Beograd vratimo kao pobednici. Naravno, kakva će biti igra, zavisi i od toga kako igra protivnik, kako mi uđemo u utakmicu i koliko nam protivnik dozvoli. Dakle, hrabro i koncentrisano na Floru. Imamo nekih kadrovskih problema, ali ćemo dati sve od sebe - zaključio je Gomeš.

Meč između Flore i Partizana na programu je u četvrtak od 16.30.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.