JOJIĆ ODMAH POSLE UTAKMICE ČESTITAO MLADOM KOLEGI: Mislim da će ovaj dan pamtiti do kraja života!
Foto: Starsport©

pravi primer

JOJIĆ ODMAH POSLE UTAKMICE ČESTITAO MLADOM KOLEGI: Mislim da će ovaj dan pamtiti do kraja života!

Priliku da prvi put zaigra sa prvim timom u crno- belom dresu dobio je Mihajlo Ilić

Objavljeno: 11:31h

U prvoj prvenstvenoj utakmici nakon reprezentativne pauze, Partizan beleži ubedljivu pobedu nad ekipom Vojvodine. Meč koji je označen kao derbi kola završen je rezultatom 4:1 u korist crno- belih. Miloš Jojić zabeležio je dve asistencije, a dobru partiju krunisao je pogotkom u 72. minutu.

- Najvažnija je pobeda koju smo priželjkivali nakon utakmice protiv Proletera, u kojoj smo se mučili i promašili dosta šansi. Znali smo da nas očekuje teška utakmica, Vojvodina je čvrsta ekipa, nisu slučajno u vrhu tabele. Od prvog momenta smo napadali, u prvom poluvremenu protivnik nije uputio nijedan udarac na gol. Nepažnjom na početku drugog poluvremena smo primili gol, ali brzo smo se digli, postigli treći i četvrti gol. Mislim da smo zasluženo danas pobedili i pokazali da smo bolja ekipa - rekao je Jojić.

Miloš Jojić
foto: Starsport©

Priliku da prvi put zaigra sa prvim timom u crno- belom dresu dobio je Mihajlo Ilić, koji je u igru ušao u 80. minutu.

- Dobio je šansu jer dosta igrača odsustvuje, ukazala mu se prilika. Mislim da će pamtiti ovaj dan do kraja života! Posle utakmice sam odmah prišao da mu čestitam jer mi je bilo drago, sećam se mojih prvih koraka na stadionu Partizana… Partizanova škola, iz godine u godinu, izbacuje dobre pojednice, talente. Mihajlo Ilić je jedan od njih i nadam se da mu predstoji dobra karijera.

Uprkos izostanku dosta igrača zbog povreda, tim je uspeo da odgovori izazovu, a Jojić ističe da su svi igrači u rotaciji spremni da doprinesu ekipi:

- Već smo se susretali sa tim da dosta igrača izostaje, ali imamo mnogo igrača, šef insistira da dosta rotira i menja igrače, tako da su svi spremni. Moram da pohvalim Lazara Pavlovića koji je danas, posle duže vremena startovao i odigrao odličnu utakmicu. Iza njega je odlična nedelja treniranja, skrenuo je pažnju na sebe i mislim da pred njim stoje lepi dani, da će imati više šansi da se dokazuje na terenu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.