ŽIVOT LEA MESIJA - RONALDO I ĐOKOVIĆ U ČUDU: ZAVISNIK OD SLATKIŠA, mesožder, TV se ne gleda!
Foto: Profimedia

SUPRUGA KAO HEROJ

ŽIVOT LEA MESIJA - RONALDO I ĐOKOVIĆ U ČUDU: ZAVISNIK OD SLATKIŠA, mesožder, TV se ne gleda!

Lionel Mesi je superzvezda. Kao i svaki vrhunski sportista "programiran" je na uspeh, ali Argentinac ipak malo "vara sistem".

Objavljeno:

Zna se da je oženjen, kao i da ima troje dece, a ovo su neke od navika i stvari koje mu predstavljaju rutinu.

- Čim dođem kući, prva stvar je da obavezno skinem obuću na ulasku. Radim to i kad dođem kod drugih u goste. Jednostavno, to mi je neka navika - rekao je jednom prilikom.

Na njegovom meniju je mnogo voća i povrća, maslinovog ulja, ali ništa ne bi moglo bez kvalitetnog mesa.

- On beži od svega što je prskano ili na bilo koji način kontaminirano pesticidima ili herbicidima. Za profesionalne sportiste, ta hrana je 'smrt'. Argentinci i Urugvajci previše vole da jedu crveno mesto. Mislim da ta dva naroda jedu najviše mesa na svetu, a na to treba pripaziti - rekao je italijanski nutricionista Đulijano Pozer, koji je svojevremeno sarađivao s Mesijem.

Mesi voli roštilj, a jedna od omiljenih stvari mu je asado. To je vrsta argentinskog jela s roštilja, dok često bira i italijansku pastu. Obožava i slatkiše.

- Sladoled, čokolada, kolači... Zapravo bilo šta što je slatko -, otkrio je Mesi.

Važna stvar u Mesijevom životu je porodica. Leo ima suprugu Antonelu i tri sina - Tijaga (9), Matea (6) i Ćiru (3).

- Ne gledamo televiziju i ne vrtimo TV kanale. Eventualno kad je neka utakmica. Ostatak vremena volim da gledam serije po striming servisima. Običnu televiziju uopšte ne pratimo - jasno je Argentinac objasnio.

- Nemamo mnogo slobodnog vremena, ali kad mogu, trudim se da ga provedem u igranju s decom. Volimo da ostanemo kod kuće i jednostavno da uživamo. Za doručkom uvek volim da je cela porodica na okupu i da svi budu za svojim mestom. Divim se svojoj supruzi i tome kako je dobro organizovala naše živote. Uvek je dobre volje i spremna da pomogne, a uz to je i jako inteligentna i 'jaka' na više polja - pričao je Leo o Antoneli i deci.

Na kraju dana, Mesi misli na sutra.

- Uvek pre odlaska na spavanje sebi pripremim na stolu sve što će mi biti potrebno za sutrašnji dan. Tako u dan ulazim spreman - jednostavan je savet Lionela Mesija.

Espreso/Kurirsport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.