SOLŠER JE OČAJAN, ODRŽAO SASTANAK SA 6 KLJUČNIH IGRAČA: Pitao Matića i Ronalda kako da igraju!
Foto: Profimedia

je l' imate vi neku ideju?

SOLŠER JE OČAJAN, ODRŽAO SASTANAK SA 6 KLJUČNIH IGRAČA: Pitao Matića i Ronalda kako da igraju!

Norvežanin je pod velikim pritiskom zbog loše serije "Crvenih đavola"

Objavljeno:

Menadžer Mančester junajteda, Ole Gunar Solšer, održao je sastanak sa jednim delom svojih igrača.

Norvežanin je pod velikim pritiskom zbog loše serije "Crvenih đavola", a mediji nagađaju da je klub već doneo odluku o njegovoj smeni, te da je samo pitanje trenutka kada će postati bivši menadžer.

Jedini način da ostane na klupi je da veže nekoliko dobrih rezultata u narednom periodu, a u međuvremenu je Solšer održao sastanak sa šestoricom igrača koje smatra najvažnijim u ekipi.

Ole Gunar Solskjer
foto: EPA/Ettore Ferrari

Tom sastanku sa "šefom" su prisustvovali Kristijano Ronaldo, Bruno Fernandeš, Nemanja Matić, Viktor Nilson-Lindelef, Luk Šo i kapiten Hari Megvajer.

Solšer je želeo da čuje njihovo mišljenje o taktici i zadacima na terenu, istaknuvši pritom važnost utakmica koje slede.

Menadžer Junajteda je zatražio dodatnu motivaciju i borbenost od šestorke i njihovih saigrača, a u narednom periodu tim sa Old Traforda će igrati protiv Votforda, Viljarreala, Čelsija i Arsenala.

Ukoliko rezultati ne budu onakvi kakve priželjkuju i navijači i uprava, Solšer "leti" bez obzira što je kao igrač bio omiljen među navijačima slavnog kluba i što ga podržava ser Aleks Ferguson.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.