DISCIPLINCI RADE PUNOM PAROM: Postupak protiv Mrkele! Nije jedini...
Foto: Starsport

FSS

DISCIPLINCI RADE PUNOM PAROM: Postupak protiv Mrkele! Nije jedini...

Sportski direktor Crene zvezde Mitar Mrkela nedavno je posle utakmice njegovog tima protiv Vojvodine u Novom Sadu javno izneo kritike na račun suđenja u tom meču, što nije ostalo neprimećeno kod disciplinskih organa FSS.

Objavljeno:

Protiv Mrkele je pokrenut disciplinski postupak, preneo je ''Sportklub''.

Podsetimo, Mrkeli nije bilo jasno kako ni u VAR sobi nije uočen prekršaj za jedanaesterac nad dragovićem.

- Očigledno je da nekome u FSS smetaju uspesi Crvene zvezde i da se našem klubu konstantno guraju klipovi u točkove, a sve u cilju da se Crvena zvezda zaustavi na putu da osvoji petu šampionsku titulu. Neshvatljivo je da sudije koje sede u VAR sobi u FSS ne vide penal nad Dragovićem kada igrač Vojvodine udara kopačkom u glavu našeg igrača. To već ne može da se prihvati kao slučajna greška - poručio je tada Mrkela, a epilog ovog slučaja tek sledi.

Osim protiv Mrkele, disciplinski postupak pokrenut je i protiv trenera Metalca Žarka Lazetića, kao i protiv kruševačkog Napretka, takođe zbog komentarisanja sudijskih odluka.

Takođe, Voždovac je kažnjen sa tri utakmice zabrane vođenja navijača na gostovanja zbog incidenta na Kup utakmici protiv Radničkog sa Novog Beograda, kada je grupa navijača napala redara.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.