OBRT U SLUČAJU PREBIJENE FUDBALERKE PSŽ-A: Nemilosrdan čin naručila PREVARENA SUPRUGA bivšeg igrača Barselone!
Foto: Profimedia

nova verzija priče

OBRT U SLUČAJU PREBIJENE FUDBALERKE PSŽ-A: Nemilosrdan čin naručila PREVARENA SUPRUGA bivšeg igrača Barselone!

Svet fudbala je obišla jeziva vest, da je u Parizu jedna igračica "namestila batine" drugoj. Desio se obrt u priči

Objavljeno: 16:30h

Aminata Dijalo, fudbalerka PSŽ-a prviedena zbog optužbi da je namestila batine saigračici. Kako se verovalo, Dijalo je platila dvojicu muškaraca da pretuku njenu koleginicu iz tima Keiru Hamraui, inače devojku koja igra na istoj poziciji i koja joj je konkurencija.

Po novim informacijama iz Francuske, to nije tačna verzija priče. Batine su se dogodile, ali ih je naručila supruga bivšeg fudbalera Barselone, Erika Abidala!

Supruga nekadašnjeg francuskog fudbalera saznala je da su njen muž i fudbalerka imali aferu dok su oboje bili u Barseloni. Abidal je nakon igračke karijere bio direktor u klubu, a Keira je igrala za žensku selekciju u seniorskoj konkurenciji i beležila odlične rezultate.

Erik Abidal
foto: Profimedia

Iako je Dijalo optužena već na samom početku, istraga je dovela do neočekivanih detalja. Fudbalerka koja je bila u kolima zajedno sa Kejrom verovatno ništa nije kriva, a to je otkrio jedan telefonski poziv.

Amraui je nakon napada u kojem je zadobila povrede po nogama nazvala Erika Abidala. Veruje se da bi taj razgovor mogao da otkrije dodatne dokaze, pošto se sumnja da mu je fudbalerka bila ljubavnica prethodnih godina.

Zato se uskoro očekuje saslušanje i bivšeg fudbalera Barselone, a verovatno i njegove supruge Hajet u narednom periodu.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.